Uuden alku.

torstai 24. helmikuuta 2011
Nyt se siis on totta, uusi blogi! Ehkä tänne on joku eksyny?


Tätä on odotettu jo jonkin aikaa! Nyt varmaan joku katsoo, että aika saman tyyppinen ku edellinen, mutta mulle se ei ole niin tärkeää. Enemmän oon iloinen siitä, että vanhat tekstit ei ole pilaamassa uusia ideoita tai ulkoasua liian suurilla/pienillä kuvilla. Vanhat on toki näkösällä vielä edellisessä blogissa ja haluan säästää ne ihan muistona itellä siellä.

Ulkoasu siis pysyi lähes samana mutta leveys pienentyi ja kuvat myös. Nimestä sen verran, että mun ihan ihka ekan livejournal nimi oli tää, mutta 'With love, Laura' -nimellä. Siirsin sen sitten joskus tuohon "lopetukseen" ja päädyin sitten tähän nimeen pitkän harkinnan jälkeen. Kysyin myös töissä englannin opettajalta tätä järjestystä ja hänen mukaansa se on periaatteessa ihan sama, mutta hänestä se nimi ois kivempi olla eka, siksi näin. Kiireessä kysyin niin voin olla väärässäkin, mutta samapa tuo :)

Sen verran vielä, että en halua ottaa paineita liikaa tästä hommasta ja haluan pitää tän mieleisenä :) Mulla on oikein paperilla virallinen suunnitelma tästä hommasta ja postaus ideoista, hehs. :D No ei vais! Tulevaisuudessa viikonloppuna otetaan kuvat blogiin ja kirjoittelen myös nuo välilehdet valmiiksi!

Bloglovin'iin voi liittyä TÄÄLLÄ, Blogilistalaiset on siirtyneet suoraan tänne :) Formspring on sama ku ennenki!

Nyt alan säätään asioita loppuun ja intoileen uusia juttuja :) Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti