Arjen pelastajat.

maanantai 14. maaliskuuta 2011
Kiitos kyselyyn vastanneille, ootte ihania! Odotin vain muutamaa vastausta, mutta tuostahan alkaa saamaan ihan oikean käsityksen, mistä mieltä ootte. Kiitos, vielä kerkeää :)


Kerta meikistä tossa aikasemmin puhuttiin niin miks ei sitten jatkettais samalla linjalla. Oon vihdoinki tajunnu (jotenki) tän meikkaamisen idean jokapäivä ja näin tylsänä hetkenä ajattelin sitten esitellä mun arkimeikit :) Niille tiedoksi, jotka ei tajunnu äsköstä lausetta niin inhoan aikasia aamuherätyksiä ja siksi nukun mielummin pitkään ku herään meikkaamaan. Tai ainaki ennen oli nii! :) Esittelen tuotteet siinä järjestyksessä ku laitan ne nassuun.


1) Apteekista ostettu Aqualan'L on hyvä perusrasva, joka laitan naaman pesemisen jälkeen. 2) Lorealin primer mousse! Tasoittaa ihon pienet virheet ja peittää kuivan ihon aika hyvin. On muuten hyvä laittaa luomivärin alle niin se näkyy paremmin! 3) Maxfactorin peitepuikko, jolla saa ihon epäpuhtaudet piiloon. Aion kuitenki ettiä tän tilalle toisen, koska en ole aina tyytyväinen. Leikkö sitten vikaa tuotteessa vai käyttäjässä.. 4) Garnierin roll-on peittää tummat silmänaluset hetkessä! Ykköstuote, jota en vaihtais pois! 5) Lumene Natural code meikkivoide, joka on tosi kevyttä! Sopii siis hyvin kuivalle iholle, eikä peitä liikaa tai tee paakkusta jälkeä. 6) Lumenen irtopuuteri, joka ainakin muutaman kokeilun jälkeen on osoittautunu hyväksi! Levitän puuterin  Iberonin sudilla.


1) Rimmelin kulmakynä, jota käytän jos kulmat ovat haalistuneet värjäyksen jälkeen. 2) Lumene kulmavaralla kulmat pysyy kuosissa ja varsinki näissä värjätyissä se antaa kivan sävyn mustan painoksi! Luottotuote ehdottomasti! 3) Yleensä laitan vaan huulirasvaa, mutta joskus kun käytän huulipunaa niin käytän huultenrajauskynää myös. Kuvassa punainen Rimmelin kynä sävyä 024. 4) Nivean punainen huulipuna.


1) Make up storen luomiväri, joka on ehdoton arkimeikissä! En muista nimeä/numeroa, mutta tämä ei ole se kaikista valkosin. Luomiväri on vähän helmiäinen, eli kiiltävä. Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta, vaikka hintaahan tällä löytyy.. 2) Joku vanha luomiväripaketti, jos haluan vähän tummemman meikin. 3) Luomivärisiveltimet sekä levittämiseen, että häivyttämiseen.


1) Maybeline new york -geelirajaus. Mahtava tuote, jota käytän näistä eniten! 2) Rimmelin  eyeliner yleensä vahvemman meikin avuksi. 3) E.L.F:ltä tilattu tussieyeliner. 4) Lumene rajauskynä. Käytän tätä, jos tulee oikein kiire! 5) Ripsientaivuttimet. Ilman näitä olis mun ripset hukassa, niillä kun on oma tahto taittua alas. 6) Lumene ripsari, jossa on täydellisen pikkunen pää! Joskus mun ripsetki on otettu huomioon suunnittelussa, nimittäin ne on TODELLA lyhyet! Mutta tällä on menty niin pitkään, että haluttais kokeilla jotain uutta tuotetta.

Ei tässä vielä kaikki, mutta näillä mennään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti