Icium

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011
Voisin manata näin aluksi sitä, kuin paljon inhoan tuota GIMP kuvankäsittelyohjelmaa! Se vääristää kamalasti värejä, säädöt on ihan perseelleen ja en vaan kertakaikkiaan osaa käyttää sitä :( (Omatunto kuiskas just: "LAURA! Unohdit just blogin perimmäisen säännön, eli ei turhaa valittamista blogissa!" Joo valitukset sikseen, ei mee kauaa niin oon taas omalla koneella..) Täällä lomalla aika on kulunu kierrellen keskustassa, kavereita nähdessä ja tietty mähöten ku muut on ollu rinteessä. Mulle tuo laskettelu riitti muutaman päivän jälkeen ja oon sitten vaan ollu ja nauttinu täysillä.


Käytiin kattelemassa yks ilta vähän jää- ja lumiveistoksia, kivaltahan ne näytti! Mutta nämä plussa kelit on tehny tepposensa ja osa teoksista oli alkanu jo sulaan :( Suosittelen tuota paikkaa, jos haluaa ihastella jään ja lumen ihmeellisyyksiä. Muuten paikka ei niin ihmeellinen ollutkaan.


En viitsiny alkaa laittaan kuvia seurueesta tai sen kummemmin ympäristöstä, jos joku haluaa käydä tuolla :) Muutama liukumäki ja kiipeily juttu oli, mutta muuten aikas pieni ja pippurinen. Jollaki ollu hyvät hermot nuita tehdessä.

2 kommenttia:

  1. Hahaa yhen minun parhaan kaverin autoki päässy kuvaan. :'D Pieni on maailma.

    VastaaPoista