Madeleine

lauantai 19. maaliskuuta 2011
Mulle ihan uusi tuttavuus löyty Kicksistä ja kyseessä on sikakallis Make up store holographic -kynsilakka! (15e)


Kauniit nakkisormet, mutta ihan sama :D Lakka vaihtaa siis "väriä" eri valossa, eli nimensä mukaan hologramminen. Pelkällä kynnellä se ei näkyny, siksi hyvä pohjustuslakka ois hyvä ostaa. Meinaan tuo Nivea teki toiseen käteen ihan kamalat lakattomat viivat. :s Alla pienessä videossa näkyy tuo värin vaihtuminen jotenkuten! Kynsilakkoja on muistaakseni 5 tai 6 eri väriä ja tämä mun yksilö on Madeleine hologram 001! Harmaa oli myös tosi kiva, mutta halusin jotain pientä värivivahetta sekaan :) 


Hauskaa lauantaita kaikille, ite sairastelen taas vaihteeksi sängyn pohjalla ja yritän parantua mahdollisimman nopeasti! 

6 kommenttia:

 1. tilasit sillo niitä e.l.f meikkejä nii kertosiks niistä minkälaisia ne on?=)

  VastaaPoista
 2. Hei joo hyvä idea! Periaatteessa oisin voinu tehä ihan postauksena, mutta oon puhunu niin paljon meikeistä, että selostan tähän nyt lyhyesti :)

  Suurin osa oli kynsilakkoja ja ne on ollu ihan hyviä. Vaaleimmissa väreissä pitää laittaa muutama kerros päällekkäin, ennenku on hyvä. Oon melkein kuluttanu kokonaan loppuun sellasen värikkään hilelakan.. Haluaisin tilata mattakynsilakan sieltä nyt! :)

  100kpl luomiväripaletti oli hyvä ostos, kaipaa vaan kunnon pohjustuksen alle! Eyeliner tussi oli aika pettymys, ku se pää meni heti kasaan. :( Mineraali boosteria en ole käyttänyt juuri ollenkaan, eli aika turha ostos sekin. :(

  Ripset oli ihan surkeat, mutta leikkasin ite ne hyvään muotoon. Mutta ne pidikkeet ja asetin oli ihan mahtavat ku testasin!

  Eli kannattee miettiä, tilaako vai ei, mutta tuotteita ei ainakaan ole hinnalla pilattu :D Mulla kaikki makso yhteensä sen 25e.. Eli ei paha :D

  VastaaPoista
 3. joo sitä meitinki ku nii halpoja että onko niistä mihinkään :D no kiva jos ne luomivärit oli hyvät nii vois itekki harkita niitä=)

  VastaaPoista
 4. Oon ite kuullu mineraali tuotteista myös kaikkea hyvää ja oonki miettiny niiden tilaamista. Kiva, että oli apua. Jos ostat luomivärejä tuolta, niin kannattee ostaa sitä luomiväripohjustusta tai -primeä, niin näkyy värit paremmin :)

  VastaaPoista