Tavallinen tallaaja asussa.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011
Oho. Mulla oli tänään jotenki itseä innostava asu, että päätin jakaa sen teidänki kanssa! Mun hiukset on siis punaiset, vaikka yks kuva yrittääkin huijata pinkillä värillä. :D Mutta siis +2 kelien kunniaksi laitoin jalkaan uudet ruskeat kengät, yhdistettynä tietty mustaan. Kuvaajana rakas pikkuveli!


Pipo H&M / Huivi ANOPPI / Takki VILA / Leggingsit GINATRICOT / Kengät H&M / Laukku SEPPÄLÄ (UUSI!)

Kävin eilen shoppailemassa pikasesti pikkuveljen kanssa kauppakeskuksessa. Mulla alko suunnattomasti ärsyttään se teinien määrä.. Taino ei määrä, vaan se käytös! Oltiin kahvilla Robert's coffeella ku siitä ohi käveli kaks nuorta. Hoksasin, että jollaki oli jääny lompakko viereiseen pöytään ja ajattelin viiä sen kassalle talteen.  Halusin vaan kuulla pikkuveljen tarinan eka loppuun ja maistaa mehua.

Just ku olin alkamassa juomaan sitä mehua, se toinen teini yritti mennä ottaa sitä lompakkoa itelle, kunnes huomaa, että me nähtiin se yritys. Se vaan jähmetty supiseen kaverille jotain nopeasti ja  ja katos paikalta. Siis töykeää! Jos ei oltais huomattu sitä, niin ois lompakko kuule kadonnu ja varmasti rahat viety! Sen verran epäilyttävän näköstä oli, että tuskin olisivat palauttaneet sitä mihinkään!

Oon kyllä aika pettyny niihin tyttöihin. Lapsellista käytöstä. Saatiinki veljen kanssa kiitosta kassalla ja sitten myöhemmin lompakon omistajalta. Mulle tuli ainaki iloinen olo, ku pysty auttaan jotain nuinkin pienessä asiassa :)


Laukku on siis kyseiseltä reissulta ja ostospaikkana Seppälä. Nuita on näkyny vähän joka liikkeessä, mutta tässä ei yksinkertaisesti vaan ollut mitään vikaa! Niin simppeli! Sopii kyllä joka tilanteeseen ja asuun. Jos tää joskus hajoaa niin ostan tilalle nahkasen ja kestävän version!

Niin ja tuota sormusta oon kauan aikaa jo himoinnut ja nyt sain vihdoin ostettua sen itsellekkin! Sydän sormus on siis Kalevala -sarjasta, mutta siitä kuvia sitten myöhemmin :)

10 kommenttia:

 1. Tuohan on selvä kopio Mulberryn Bayswaterista, mut on se hieno malli kylläkin :) Harmittaa vaan kun ei oo ittellä semmoseen varaa/pokkaa ostaa.
  Kiva asu!

  VastaaPoista
 2. Joo munki mielestä ihan täys kopio jostain merkkilaukusta, mutta varmaan sen 500e halvempi. :D Kiitos. :)

  VastaaPoista
 3. Oiii, että on ihana tukka! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, pitäis laittaa vaan sävytettä ku haalistunu liikaa :)

  VastaaPoista
 5. Hihii, meikä kyllä diggailee tosta sormuksesta! En osaa ite enää ees olla ilman että se kilisee sormessa. :D

  VastaaPoista
 6. Oon katellu sitä pitkään, mutta nyt pelkään, että hukkaan sen :D

  VastaaPoista
 7. No en miekään ymmärrä miks pitäs laittaa laukkuun 600eurosta ylöspäin. Parempi johonki muuhun :) tai vaikka monneen laukkuun! :D

  VastaaPoista
 8. En miekään osais varmaan käyttää ees yli 200e laukkua, ku pelkäisin rikkovani sen :D

  VastaaPoista
 9. Jep, meikäki katteli jonku 5 vuotta ennenku sai ostettua. :D Koska tuut Texasiin?

  VastaaPoista
 10. Laitan sulle facessa viestiä :)

  VastaaPoista