Vihreitä valoja taivaalla!

maanantai 7. maaliskuuta 2011
Muutaman päivän laskettelun jälkeen on ollu kyllä paikat ihan jumissa! Silti sitä jaksaa tehdä, vaikka kuinka raivostuttais koko homma loppujen lopuksi. No, eipä tarvinu salille raahautua. Loman kunniaksi käytiin koko porukalla syömässä maailman parhaimmassa ravintolassa, koska päästään sinne vain kerran vuodessa!


Ärsyttävä ottaa kamera mukaan ku kukaan ei osaa ottaa järkevää kuvaa musta :( Aina kuvassa on jotain vikaa, pitäis höylätä tätä itsekriittisyyttä pikkusen. Mutta samapa tuo! Huomenna onki luvassa pientä shoppailua ja lenkkeilyä, saa nähä onnistuuko ollenkaan. Ainakaan tuo jälkimmäinen ku autolla ajaminen on nykyään ihan liian helppoa! Keskustaan ois semmonen pari kilsaa matkaa niin kyllä sen jaksaa kävellä. Jos ei niin hyppään sitte bussiin :)

Niin muuten! Tänään jätin mun TV maratoonin väliin, (salkkarit, täykkärit, ruotsin miljonääriäidit ja true blood!) että pääsin kuvaamaan revontulia! Kuvia tulossa 365dayn puolelle heti, ku pääsen omalle koneelle muokkaamaan ne photarilla! Mutta ensin nautin lomasta täysillä :)

2 kommenttia:

  1. Vau, aivan upea kuva revontulista :) Harmi ku ei oo itse päässy tälle talvelle vielä näkemään!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosi isot ja mahtavat! Mullaki ollu pari vuotta välissä, että näin taas revontulia ja sattu olemaan hyvä tuuri :)

    VastaaPoista