Asento, lepo!

perjantai 29. huhtikuuta 2011
Kävin tänään viemässä ne kirppis tavarat ja sitä ennen lääkärissä. Mulla on kurkku täynnä kipeitä rakkuloita ja tulehdusarvot hieman koholla. Ei kiva, saikkua kaks päivää ja ylimmääräisen puhumisen kielto vielä päälle. Parhaani mukaan en tosiaankaan ole osannut olla hiljaa! Ja sen kyllä tuntee, kurkkuun sattuu.

Kerta mulla on liikaa aikaa lepäämisen rinnalla, sävytin tukan ihan vapun kunniaksi.


Aika hyvin pysy väri hyvänä melkein kolme viikkoa ilman mitään sävytettä. Nyt laiton kolmea eri sävyä, Igoraa, Color Maskia ja Goldwellin vaahtoa, sävyä 6. Näin iltasella kuvasta ei niinkään saa selvää, mutta kyllä eron voi huomata. Punapäänä taas mennään :)

Nyt on huoneen uusi hylly paikallaan. Kylläkin kuvan jälkeen tein siihen vielä muutoksia kenkien suhteen, mutta Riku kehu sitä oikein näppäräksi! Voi että tykkään!


Oi ku tykkään tuosta roskiksesta.. Edellinen sai mennä veljelle ja hain tän tilalle. Muuten hyvä, mutta inhoan nuita pusseja, ne on niin rumia! Pitää keksiä joku parempi idea tuohon. Eiku nythän puhuttiin tuosta hyllystä, eikä roskiksesta, hyvä mie. Siinä on siis kengät nätisti esillä ja saan ihastella niitä aina, ku oon huoneessa. Nyt en sitten varmasti ikinä käytä niitä, ettei ne mene rikki :D

Mutta nyt ois aika mennä nukkumaan, meni taas liian myöhäseen tää kirjoittelu. Hauskaa perjantaita, meikä yrittää saada tän sairastelun kuriin mahdollisimman nopeasti! LEPO!

3 kommenttia:

  1. Haha, niin onki, enkä tosiaankaan ole ite niitä valinnu :D Onneks en asu enään kauan tässä.

    VastaaPoista
  2. Heh :---) seurapiiripolttaja -> pummi :D:D kesä tulee kyllä olemaan vaikea ku se on just sitä että istutaan terassilla siideri ja tupakki kädessä..!

    ..asiasta kukkaruukkuun: mua nyt ärsyttää koska en varmaan kerkiä tonkimaan sun pöytää ennen ku kaikki ostaa ne/haet ne pois.

    Ja tuo hylly (kenkineen) on tosi ihana! ..Mua vaan masentaa sisustaminen ja kalustaminen ku se saa vaan tunteen siltä että en koskaan saa muutettua pois kotoo :DD joten elän rumassa huoneessA :d

    VastaaPoista