Huomenna kirppikselle!!

torstai 28. huhtikuuta 2011

Laittelin tossa illalla kuusi kassia valmiiksi huomista kirppistä varten! Ok, en vie niitä kaikkia yhtäaikaa, mutta kuiteski tavaraa on. Aluksi kassillinen vaatteita ja toinen sitten vain kenkiä :D Tositori kyseessä ja keskiviikkoon saakka mennään. Jei.

Tänään mun siivous käänty loppusuoralle! Musta vähän tuntuu, että mun huone suosikki siirty just tv- huoneesta makkariin. Siskon kaamea (pölyä ja turhaa roinaa keräävä) hylly sai lähteä ja tilalle sain mun vanhan yöpöydän pikkuveliltä ja se uus ikean hyllyn koottuna. Huonekalut oikeastaan melkein kaikki vaihto paikkaansa ja oon nyt aikas tyytyväinen. Tykkään tästä huoneesta nyt tälläsenä siihen saakka, että pääsen omaan asuntoon! Lopullista kuvaa tulossa joskus, mutta nyt pieniä yksityiskohtia :)


Tuo taulu on peräsin edelliseltä ikea reissulta ja siihen pääty mun ja Rikun Rodoksen reissun spray-maalaus. Tykkään tosta tosi paljon ja harmittaa, ku en ostanu nuita maalauksia enempää. Nyt saan ainaki syyn ostaa kesän reissulta uuden kuvan mukaan :)

Koristelu on ihan kesken ja mietinnässä, mutta joku kamera oli pakko päästä esille. LOVEkin löysi paikkansa ja eiköhän muillekkin löydy tilaa :) Ah, se tunkkanen tummuus on pois ja tilalle valkeaa!


Nellyn paketitki saapu. Kahdet samat kengät siksi, että mulle sanottiin nuista kengistä, että oma koko on liian iso. No se 38 oli tosi jämäkkä, ehkä liianki, eikä tuntunu musta yhtään hyvältä. Tai järkevästi ajateltuna se olis ollu parempi, mutta tuskin käyttäisin niitä ikinä, ku tuntisin jalkani jyrätyltä illan jälkeen. Nilkan kohta oli myös tosi iso, mutta farkkujen kanssa näyttää hyvältä! Nyt isompaa kokoa pystyn käyttään keväällä ja syksyllä vähän paksummanki sukan kanssa, talvella ehkä villasukanki kanssa :) Mutta ihme kyllä, ei tunnu pahalta kävellä, vaikka olis ilman sukkaa! Eli just hyvä. 

Kengät ostin muuten himotuksena siitä, ku Marimekon 300e EVE-kengät olis vieny koko omaisuuden! Rakastan edelleen niitä kenkiä, mutta tyydyn näihin :) Niin ja tuo meikkipeiteväri peittää silmänaluset jne. Ihan hyvältä vaikutti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti