Lapsuus kuvia, osa 1.

maanantai 18. huhtikuuta 2011
Tänään pää lyö tyhjää tän olotilan takia. Kauhea pahaolo kokoajan, eikä pystössä meinaa pysyä. Parempi mennä ajoissa nukkumaan ja jakaa muutama kuva lapsuudesta. Uskokaa tai älkää, haluan mun vaaleat pitkät luonnonkiharat hiukset takaisin, miksi meninkään koskaan värjäämään tai leikkaan nuo pois? :( No nuorena tyhmyys tiivistyy.


Oon ollu tuon olkihatun kanssa aika muotitietoinen aikoinaan ;) Joo jos nää oli nyt tässä? En halua nolata itteäni yhtään enempää :D Sitten joku joskus kyseli siitä mun "punkgoottihippi_mikälie" aikakaudesta niin tässä aikalailla pahimmasta angstista muutama kuva:


Joo vihasin kaikkia :D Voi nuita aikoja, yli neljä vuotta sitten.. Skannasin kuvat tosiaan vanhoista valokuvista. Osa kakkonen tulee, kunhan saan vanhalta kovolta kaivettua kamalia nuoruuskuvia lisää :D Kauhulla odotan..

3 kommenttia:

  1. Voivoi, ei kyllä uskois että oot noissa kuvissa... :D Tommi kysy että mitkä piip nuo korvat on noissa goottikuvissa :--D

    VastaaPoista
  2. Jenu ja Milka: Oon ollu aika tyylikäs aikoiinaan ;) Saatte nauraa ittenne kuoliaaksi, jos ja kun laitan nuita lisää :D

    VastaaPoista