Päivä munan kera!

lauantai 9. huhtikuuta 2011
Töissä oli puuduttavan kiireistä ja huonon nukutun yön jälkeen väsytti päivällä vietävästi. Ja väsyttää muuten nytkin! Töiden jälkeen vein palautukseen sen mekon, kävin Mustissa ja Mirrissä ostoksilla (fleksi ja naksuja), kävin ostamassa luettavaa kera ihanan kahvilan ja H&M:n pakettikin oli saapunu juuri sopivasti postiin. Takki jäi vielä ostamatta, mutta sen kerkeää myöhemminki! :)


Seiska vai New Look? No veikkaappa... Tukiaisen naama alkaa pikkuhiljaa jo ärsyttään suunnattomasti :)) Mun hiusket on ihan pinkit! Onneksi tähän tulee pian muutosta :)

Tosiaan sieltä H&M:n paketista kuoriutui housut, treggingsit ja kaulakoru. Kyseisistä housuista vihjasinki I need.. postauksessa :)


Treggingsien (alin kuva) huono puoli on se, että ne kerää kaiken pölyn mukanaan. Tarraharjaa saa käyttää kyllä ahkerasti, jos haluaa pysyä puhtaana! Kaulakorua olen katellu pidempään ja nyt klikkasin sen mukaan. Farkut oli taas hyvät siihen nähden, että ne oli aikas halvat! :) Jos nyt joskus lähtis kiloja kariseen (ei ainakaan tommosella munan määrällä.. Hehs) niin ei harmita myyä kirppiksellä pois :)


Mutta pakko mennä nukkumaan Danan viereen, HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! :)

4 kommenttia:

 1. Tää on tosi ihana blogi :) Tykkään! Danakin on ihan ylisöpö <3

  VastaaPoista
 2. hihii, meilläkin on cavalier minkä nimi on dana! ;) mut meijän dansku on blenheim :)

  VastaaPoista
 3. Mepki: apua! Kiitos paljon :) Dana on kyllä ihana, vaikka itse sanonki :)

  VastaaPoista
 4. ano: oi, aika hauskasti! Tiedän vaan yhden lapsen nimeltä Dana ja yhden doopermannin.. :D

  VastaaPoista