Saldo= Tili tyhjä.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

No niin, nyt alkaa elämä voittaan. Pystyn jopa menemään ulos niin, ettei pyörrytä! Sen kunniaksi oonki siivonnu kohta kaks iltapäivää  ja kolmas ois vielä edessä! Kävin Ikeasta ostaan yhden himotun hyllyn, jonka kokoan huomenna kasaan. Miten jaksan odottaa? Niin ja syy tähän siivoukseen oli se, että siskon kamala hylly lähti vihdoin pois! Jee!


Jottei menis ihan höpöttämiseksi (ja höpötän tästä kuiteski huomenna lisää..) niin ostin muutaman muunki ostoksen. Kaksi tissitoppia, jotka on hyvä laittaa esim. läpinäkyvän paidan alle! Ihan ulkomaita ajatellen ihastuin nuihin, vaikka väriä tosin olis voinu olla myös. Ginan sovituskopissa löysin ylimmääräisen makkarat vartalostani, josta haluan päästä eroon ennen kesäkuuta! Eli nyt alkaa kesäkuntoon 2145..


Saanko esitellä myös (jälleen kerran) laukun, joka oli kyllä niin kallis kokoonsa nähden, että alta pois. 29.95e maksoin tästä ja GT myös ostopaikkana. Ja se koko tosiaan on aika pikkunen, jos vertaa kaukosäädintä vieressä. Yks syy mulla oli tähän ja se oli tuo kulta! Oon alkanu lämpeämään ajatukselle ja tuon nähtyä se vaan oli päätetty. Mun laukku ja piste, oli se sitten kullitettu tai ei! (Haha, oli pakko sanoa, sori :D)

Nyt saa riittää tämä sekava höpötys, (ja typerät sulkuviivat pienennettynä) eli parasta lähteä nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti