Tyttöjen ilta.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011
Kakka kamera, mutta ei se tapa :) Lauantaina toteutettiin se vaatteiden vaihto ja mulle tuli vähän miinusta omaan kassiin ku en huolinu oikein mitään muilta. Syy varmaan se, että välttelen suuresti tällä hetkellä 'ihan kivoja' vaatteita ja siksi nirsoilin. Muutaman huivin ja topin otin ja yhden laukun. Kaikki, mitä muut ei huolinu niin aion viedä suoraan kierrätykseen!


Jatkettiinki iltaa sitten täysi-ikäisten, eli Inskin kanssa ja kivaahan meillä oli. Tehtiin sitten Inskistä tyttö ja musta 'poika'. Jennillä on tapana kulkea ruutupaidassa ja farkuissa, niin pakotin laittaan mun mekon päälle! Mulla taas ei ole ikinä housuja niin mun piti sitten laittaa ne baariin. Oli kyllä ihan kummallista olla housuilla, mutta taidan kyllä olla toistenki! Talvella varmasti vielä parempi, ku ei palele kokoajan :) 

Tosin hauskempaaki ois ollu ilman limasia miehiä.. Mutta asiasta kukkaruukkuun, kävin uudistamassa kuluneita meikkejä uusiin ja tällästä tarttui mukaan:


1. Sika halpa ripsiväri, jotain 5e makso! En nyt mene takuusee, että ostaisin uudestaan, mutta menee mun käytöllä ihan hyvin. Harjasta tykkäsin, koska mun miniripset tarvi pienen harjan.

2. Puuteri, joka vähentää punaisuutta ja niin mahtava tuote! Puuteri on siis vihreä-persikkainen ja tosissaan peitti mun punaset poskipäät näkyvästi! Ihmetytti vaan, ku tuon mukana ei tullu sitä sutia, niin kannattee olla oma suti itellä valmiina. (Peili pitää myös ostaa erikseen tai ottaa vanhasta puuterista.)

3. MaxFactorin huulipuna tussi, numero 6, joita ostan varmasti eri sävyisinä lisää! Tosi hyvä tuote, rajaus ja -puna samalla kertaa. Yllä olevissa kuvissa siis kyseistä tuotetta huulissa ilman muita tuotteita. Tosin varoituksen sana kaikille tuotetta harkitseville: Sitä saa hinkata aamulla ihan kunnolla pois.. Jos siis ei halua näyttää siltä, että huulissa olis kestopikmentointi..


Mulla nimittäin on nyt sellaiset, eikä ole mukavaa :D Hammasharjalla lähti lopulta melkein pois.. Huomenna töihin saan laittaa reilusti nudea huulipunaa peittämään loput jäljet.

7 kommenttia:

 1. Katoinki eka että mitäs vittua sulla on päällä, mutta thank god se oliki vaan joku muuttumisleikki! :D

  VastaaPoista
 2. haha, kannattais sunki kokeilla ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on elffin sellanen lip stain -huulipuna, joka siis nimensä mukaisesti pysyy huulissa, toisessa päässä on sitten huulikiilto [jota on melkein pakko käyttää ellei halua että huulet näyttää mattapintaiselta] ja tosiaan sekään ei meinaa lähteä millään, mutta se lähtee ainakin pois parhaiten kun laitan kunnon kerroksen jotain rasvaista huulirasvaa / Bepanthenia ja annan olla jonkunaikaa :---)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, Ginia :) Tietää ens kerralla, miten vois toimia, jos ei lähe. Kyllä tuo nyt päivän jälkeen kulu hyvin pois ja tosiaan tuo hammasharja tehos aika hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Niin ja harjaan huulen pinnan puhtaaksi ennen seuraavaa laittoa niin tarttuu huonommin kiinni pinnan alle :)

  VastaaPoista
 6. Öö. Mikä vittu tuo tukka on?

  VastaaPoista
 7. 80s: Jaa-a, ei ainakaan se vittu :D

  VastaaPoista