Yhden tunnin shoppailua.

tiistai 19. huhtikuuta 2011
1. Lisää MaxFactorin huulitusseja, sävyt 02 ja 05. En kyllä suosittele montaa eri sävyä, nimittäin yhdellä pärjää. Nämä kaikki ovat liian samanlaisia keskenään ja laitanki testikuvaa tulevaisuudessa todistamaan asian!
2. Ginatricosta ympyrähuivi, joka on paljon kevyempää kangasta ku ne edelliset. Menee näin keväällä paremmin :)
3. Nyt saa nauraa, mutta vyölaukkuhan se on. Seppälästä, jos jotain kiinnostaa. Tämä on ihan vaan kesäkuun lomareissua varten, mutta siitä sitten lähempänä lisää :)

Nyt alan nauttimaan elokuvasta! Huomenna viiminen työpäivä ennen pientä lomaa ja ihania pääsykoe kirjoja ja esseetä.. Mutta mitä mieltä te ootta tuosta uusimmasta Potterista? :)

6 kommenttia:

 1. Kirjat lukeneena tietty ärsytti se miten se jäi kesken :D Mutta rrrakastan Harry Pottereita. Leffoja ja vielä enemmän kirjoja (kaikki vanhemmat leffat on kovalevyllä ja kirjojaki omistan, tilasin tänään just loput puuttuvat <3<3)!

  VastaaPoista
 2. Tiia: Pitää vaan muistaa sellanen aisia, että elokuva on oma tarinansa :) Ja nw kirjat on kyllä tosi hyviä! :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo uusin Potteri oli aika surkea. :S Siis se oli tosi synkkä ja siitä puuttu kaikki se Potterimaisuus mikä ennen ihastutti. Nojoo kirjaki oli synkkä mut silti...
  Ehkä just siksi jätin viimisen kirjanki kesken, ku yksinkertasesti seki oli niin huono että loppu mielenkiinto! :D Toivottavasti kakkososa on parempi!

  VastaaPoista
 4. Jenu: Eiköhän se ole parempi ku kuiteski loppuratkasusta kyse :)

  VastaaPoista
 5. Hope so... Ihan varmana on jos Tylypahkaan pääsevät... Toivoa saa. :D

  VastaaPoista