Kirje vuodelta 1974!

lauantai 28. toukokuuta 2011

Perjantaina oli tosiaan syömingit ja harmittaa, ku en voinu olla koko iltaa paikalla. Seura oli mahtavaa ja ruoka tosi hyvää. Mun pitäis leipoa / ostaa töihin jotain syötävää kiitokseksi kivasta keväästä. Mutten keksi, mitä! Apuva!


Mulla alkaa pikku hiljaa ärsyttään tämä sade ja sisällä oleminen. Käytin koiraa ulkona ja tulin sisälle läpimärkänä.. Prr.. Tykkään sateesta, mutta tuun tätä menoa ihan höperöksi, ku en saa mitään aikaseksi! Tulee vaan istuttua koneella tai katottua telkkua, vaikka vois olla vaikka koiran kanssa lenkillä! 

Onneksi ollaan saatu tänään edes jotain aikaiseksi, ku siivottiin kämppä, pestiin ikkunat ja tehtiin hyvää ruokaa. Tosin aamu meni siinä, että heräsin 11 aikaa huomatakseni, että Riku päätti nousta ylös vasta viien aikaa! Vai että naiset on hitaita?


Pastaa kinkulla ja kesäkurpitsalla <3 Suosittelen kokeileen, ihan mahtavaa.

Saunassa oli myös ihana käydä pitkästä aikaa. Kiinassa tuskin tulee sitä ikävä, mutta juhannussaunassa jää tänä vuonna käymättä :(

Parasta tässä päivässä on se, että löysin Urho Kekkoselta kirjeen! Ihan ihka aito kirje Rikun mummolle! Jos ette usko, niin TÄSSÄ on näyte jostain muusta kekkosen kirjeestä, aika sama kirjoitustyyli? Kirje oli kiitoskirje osaanotosta Sylvin poismenosta ja sen muistamisesta. Kirjeessä oli Urhon nimmari, vuosi 1974 ja suomileijonan leima! Varmaan tulevaisuudessa aika arvokas kirje!

Toivottavasti tulee hyvät unet kivoissa lakanoissa ja uudella tyynyllä. Taidan tästä lähteä köllimään Danan viereen :) Hauskaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. täältä löytyy kans yks saakelin kyllästyny sateeseen! missä kesä =(

    VastaaPoista
  2. Milka: Niinpä ja lupas tällästä koko ens viikoksi!! :(

    VastaaPoista