kukamitämissämillämilloinhäh?

tiistai 10. toukokuuta 2011


Kuka?

Timjai a.k.a Laura, elokuussa kakskytävee, about 165 senttinen tyttö ja vähän isomman puoleinen. Ikuinen laihduttaja joka ei osaa elää terveellisesti. Tykkään valokuvauksesta, kauniista asioista, viittomakielestä, nukkumisesta, myöhään valvomisesta, rakkaista ja omasta seurasta. Ei tykkää valehtelusta, mielipiteettömyydestä, epäpuhtaudesta, avuttomuudesta, liiasta hälinästä, makeanhimosta.


Mitä?
Luuta, nahkaa, rasvaa ja sen päällä tummaa sävyä, lämmintä ja liikaa asusteita. Joskus myös epävarmuudesta ja ujoudesta, mutta useimmiten ystävyydestä ja humoristisesta ihmisestä. Meikitöntä kuin myös meikattua, puhelias ja hiljainen. Musikaalinen, epätaiteellinen kuin myös lukihäiriöinen. Suuresta ja kovasta kuoresta! Univelkaa, loppumatonta unta, omaa seuraa ja koiran paras kaveri.  


Missä?
Kotona, töissä, kaupoissa, kavereilla, lenkillä Danan kanssa, nukkumassa ja matkaamassa maailmalla ilman määränpäätä.


Millä?
Auton kyydissä, joskus myös kävellen, lenkillä ja liian harvoin pyörällä. Suosii myös junaa, linkkaria ja lentokonetta. Korkeilla koroilla, punaisilla kengillä, mutta suosikkeina matalat kengät ja joskus myös lenkkarit.


Milloin?
Nyt, kohta. Sillon tällöin, melkeen aina ajoissa. Harvemmin liian ajoissa, mutta ei koskaan jätä tulematta. Öisin, todella harvoin aamulla ylhäällä ennen seittemää, iltapäivällä. Vuodenajasta riippuen joskus talvella, mutta mielummin keväällä tai syksyllä. Kesällä ei koskaan olla missään muualla ku auringossa.


Että sellasta! Olipa muuten aika vaikea keksiä pitkästi ja varsinki, ku kaikilla on eri tavalla haaste tehtynä. Milka, Tiina, Jenni ja Inski, olette haastettu tekemään tämän! Ja tietty kaikki muutkin, jotka haluaa tän tehdä :)

2 kommenttia:

  1. Toi vaaleatukka on kyllä kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva ja nätti laitettuna :) Se vaan nuorensi mun ikää sen 5v ja oli hamppunen monen vaalennuksen jälkeen. Ja kuva ku huijaa vielä sen verran, että se oli keltanen eikä mun tukkaa ois saanu pidettyä puhtaan vaaleana ja hiukset ois tippunu päästä :(

    No ehkä sitte ku haluan näyttää nuoremmalta niin hyvä vaalentaa sitten takas ;)

    VastaaPoista