Oranssi iho? Not.

lauantai 14. toukokuuta 2011
28 lämpöä ulkona? Ehkä auringossa :) Ihanan lämmin päivä! 


Mun nykyiset vaatteet koostuu kollareista ja löysistä paidoista. Tosi muodikasta ja ihkuu, mutta niin mukavaa ja rentoa. Töissäki muutama ihmetteli, mikä on outoa, sitte ne tokas vaan: "Ai, sulla ei ole niitä pillihousuja" :D


Eilen oli vähän jännät tilanteet ku mun ulkonen kovo sano sopimuksensa irti. Hätäsesti liikkeeseen kysyyn, pystyykö 250 GB määrää kuvia pelastaan ja onneksi pysty! Uusi onkin sitten 500GB ja yhteensä mulla on tallennus tilaa semmoset 1,5 TB :)) Tunnen itseni nörtiksi, mutta ainaki mun kuvat on pelastettu ja nyt alan tekemään varmuuskopiosta varmuuskopion!

Sain myös muutaman kivan lahjan tänään:


Porkkana vartalovoide, joka ei tee ihosta oranssia niinku luulis. Porkkanalla on vaan tapana edistää ruskettumista ja tää lupaili myös sitä! Iso purkki ja oonki halunnu voidetta tässä jonkin aikaa ja nyt sain sen ku tilauksesta :) Myös äiti toi mukana tollasen pienen pussukan, joka on sinne meän kesäkuun reissuun tarkotus raahata mukaan. Aurinkorasva +30, After sun lotion, cooling balsam ja aloe geeli. Aurinkotuotteista siis kyse ja hyvä ottaa tollaset pienet mukaan ja ostaa sitten kohteesta tarvittaessa lisää :)

Nyt nukkuun, aamulla taas pyörällä töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti