Siskon tuparit

sunnuntai 22. toukokuuta 2011
Ens alkuun ihanaa lomaa on ollu blogin puolella! Kolme edellistä postausta on ollu ajastettuna ja oon vaan ottanu rennosti. Ressiä tosiaan on ilmaantunu kaikesta mahdollisesta, mutta kyllä tämä vielä iloksi muuttuu :)

Meikkasin pitkästä aikaa rauhassa kotona ja kokeilin uutta Dermosilin aurinkopuuteria vihdoin. (pitää muistaa maksaa tuo maanantaina!) Hyvältä vaikuttaa ja uudella Seppälän sudilla (kuvassa keskellä) onnistu sutiminen oikein hyvin :)


Kävin tänään tosiaan siskon tupareissa ja vein sille ison tarjottimen ja vesikannun lahjaksi. Muistin kylläkin näin jälkeenpäin, että oon antanu sille jo sellaisen kynttilä jutun, mutta saipas nyt etukäteen synttärilahjan samalla :)

Päivän asu: Mekko H&M, Toppi GT, Koru ja sukkikset Cittari

En tietenkään viittinyt tänne laittaa kasvokuvia vieraista ku en lupaa alkanu kyseleen :) Mulla vaan tuo bile -kiintiö sopivasti täynnä, niinpä en sitten ollu kauhean pitkään siellä ku porukka aiko lähteä baariin. Ajattelin ottaa univelat takaisin ja laittaa nukkumaan. Huomenna siivoan koko kämpän! :)

ps. En voinu olla jakamatta tätä kuvaa täällä, nimittäin Dana kävi saunassa ja oli suihkun jälkeen ku uitettu rotta.. Love <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti