Tussilla huuleen

lauantai 14. toukokuuta 2011
Tänään on ollu aika masentava fiilis. Kirjastossa ei ollu puuttuvia pääsykoekirjoja, ulkona sato vettä ja muutenki fiilis ollu aika maassa. Onneksi Pasila jaksaa aina naurattaa jaksosta toiseen.


No kerrankos sitä, piristin itteäni uudella huulitussilla, joka löyty vahingossa Ica Maxista Hapitilta. Näyttääkö tuo jotenki oranssilta/ ruskealta? Se oli vihdoin se oikea punainen! Tosi kirkas sellainen ja just kiva.

Nyt tusseja on mulla yhteensä neljä ja tähän taitaa jäädä.. Vielä ku löytyis sen oranssi sävy jostain niin olis huulipunakokoelma aika hyvällä mallilla! Seiskasta ylöspäin kaikki oli ruskeita ja muut sävyt sitten ihan liian samanlaisia keskenään.


Toi käsi ei nyt anna ihan lopullista tulosta julki, mutta ajatus tärkein. 05 ja 02 on erinäköisiä, mutta loppu peleissä ne on ihan sama sävysiä keskenään! 02 on jopa ehkä vähän punasempi, jos tarkkoja ollaan. Taitaa toinen lähteä siskon hoiviin, en tee mitään kahdella lähes samalla sävyllä.

Hassuinta musta näissä tusseissa on se, että jotenki numerot hyppii toistensa yli ja joka toinen on tummempi ku edellinen. 06 on ihan viininpunainen ja 07 kirkkaanpunainen.

Varmaan huomasitteki, että tykkään näistä tusseista tosi paljon, myös huonojen kokemustenki jälkeen. Hyvä pohjustus on kaiken aa ja oo :)


Danaki tykkää Pasilasta ja tykkää haukkua, ku Repomies laulaa..

2 kommenttia:

  1. Mikä on paras väri! Testaa niitä huuliin niin voin tehdä ostopäätöksen :D

    VastaaPoista
  2. Muuten hyvä idea, mutta mulla on rumat huulet.. :DD Pitää ettiä malli..

    VastaaPoista