Valmistumisen kiirettä!

maanantai 23. toukokuuta 2011
Kohta se alkaa, eli laukkominen juhlista juhliin ja olemalla ite edustus kunnossa.. No onneksi tänävuonna ei tarvi tehdä tota laukkomista, mutta edustava pitää olla. Rikulla on sekä YO, ammattijuhlat ja synttärit samana päivänä! Eli isot juhlat tiedossa.


Viime vuonna pidin nude-mustaa mekkoa muiden juhlissa ja omissa musta-valkea röyhelöillä. En halua ostaa uutta mekkoa, koska mulla sattuu olemaan nuita vaihtoehtoja ihan tarpeeksi. Rikun mukaan aion pukeutua, mutta ehkä saan pikkusen valtaa valita sille se kravatin värin ja mielessä oli valkoinen ja punainen!

Näihin valintoihin sitten päädyin:


Viimevuoden valmistujaismekko Nelly.comista ja toisena vahvana tulis H&M:n puna-musta mekko! Kengätkin oli aika helpot, punaiset tai mustat. Nelly ja H&M näissäkin. Aloin myös miettimään valkoisia kenkiä, mutta se on vasta mietinnässä. Tai yksinkertaisesti otan kaikki juhlaan ja ku alkaa ahdistaan, vaihdan vaatteet :DD Mutta sitten alkoi pyörimään muutama kysymys päässä:
1) Onko tyhmää käyttää omaa valmistujaismekkoa uudestaan? Se on muutenki aika napakka ja en pystyis syömään koko päivänä mitään! Plus siinä on kultaiset yksityiskohdat..
2) Onko vielä tyhmempää olla punaisessa, ku hiuksetki on sen väriset? Se kyllä, että ne on aika lähellä samaa sävyä, ettei sen kanssa pitäis olla ongelmaa! Mutta silti!

Koruja en ala ees vielä miettimään! Tai meikkejä, kynsiä, hiuksia.. HUH! Jos vaikka nyt hoidettais ensin se Riku kuntoon ja miettisin sitten vasta omia ongelmia. Asia kerrallaan! :)


Nam! Grillitassuja, munakasta ja wokki-vihanneksia <3 Siitä on mun päivän ruoka tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti