Juhlan humua

torstai 2. kesäkuuta 2011
Haluaako joku oikein onnistuneen ja varsin eksoottisen hiusten leikkauksen? Halvalla lähtis.. :)) Voin sen verran kertoa pikkuveljen leikkaamisesta, että se itki vuolaasti tunnin ja oli pakko lähteä viemään se parturiin. Se taitaa kertoa jo aika paljon, ettei musta ole kampaajaksi :D


Viikonloppuna mun kuohtalo koki myös värjäysen (siis ihan oikealla kampaajalla hehs..) ja leikkauksen. Oon taas kiinnostunu polkasta, mutta ehkä en tee sitä vielä hetken mielijohteesta. Kyllä pituudesta 3cm lähti, mutta ei se nuin lyhyt ole!

Eli vielä mennään suht pitkällä tucalla, vaikkakin enemmän kerrostettuna ku ennen. Päältä lyheni sen verran, että on helpompi nostaa ylös :) Ja jos vaikka pidennykset uppoais paremmin hiuksen sekaan, tosin mun pitää leikata niitä ihan vähän, koska ne on kulunu niin paljon.

Väri on enemmän ruskea ku ennen, mutta laitan varmaan tehoste värin ennen lauantaita. Punainen sen olla pitää :)
  
Kävin katsomassa, ku Riku sai ammattikoulun päättötodistuksen. Samalla olin muistelemassa omia vuoden takaisia juhlia. Mahtava fiilis, mutta takana oli tylsää istua ku ei nähny mitään. Samalla myös tylsistyin puheiden kanssa ja porukkaa oli ihan liikaa. Ehkä se oma juhla oli kivempi ja sen tunteen kokee vain kerran elämässä. 

Riku valmistu media-assistentiksi (työttömäksi niinku varmaan suurin osa..) ja YO -juhlat on sitten lauantaina. Sillon juhlitaan myös herran synttäreitä, eli kolmois-juhlat tiedossa! Kuvattiín tuossa illalla epävirallisia kuvia lakki päässä, vieraitakin kävi jo, mutta lauantaina sitten juhlitaan virallisesti :)


Lauantain juhlia odotellessa :)  
Onnea kaikille ammattiin valmistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti