Tunnelmat Pekingista!

perjantai 10. kesäkuuta 2011
Hello! Perilla ollaan ja eka paiva takana. Taalla kello on kohta kaksi yolla ja ollaan menossa nukkumaan.
Tan kuvan lisaamiseen hostellin netilla meni 20min.. Empas laita enempaa :D
Matkat meni ok ja mun eka vaikutelma taalta on: viemarin hajuinen, mutta puhdas kaupunki, ruoka on hyvaa, jos vaan vois syoda jotain ja kukaan ei osaa englantia. Mulla tosiaan pukkaa jotain mahatautia/epamukavaa flunssaa, kiva alku lomalle! Hiostavan kuumaa taalla myos on. Mahtaa olla tukalaaista sitte ku aurinko porottaa tyhjalta taivaalta. Tanaan saastepilven lapi oli joku 30 varjossa.. Illalla sato vetta ja voi etta oli ihanaa!

Mutta nyt nukkumaan ja huomenna tutkimaan paikalliset nahtavyydet!

4 kommenttia:

 1. Täälä mitattiin tännään joku tämän vuoden lämpöennätys kuulemma, 33 astetta! Hellettä piisannu koko viikon, toivottavasti kohta alkaa viilenneen :d

  VastaaPoista
 2. Joo siella on kuulemma ollu kuuma? Taalla onneksi sellanen, etta on pystyny oleen ulkona, ei siis liian kuuma, mutta ei kylmakaan :)

  VastaaPoista
 3. Ei se ollukkaan ihan "virallisesti" mitattu mutta kuuma on ollu, onneks tällä viikola on ollu viileämmät kelit. Toivottavasti teilä on hyvä sää reissun ajan eikä tuu enää kauheita ukonilmoja ;)

  VastaaPoista
 4. Taalla ei oikeastaan ole kuuma edes 30:ssa asteessa mutta ilmankosteus on niin hiostava, etta se tekee olon mahdottomaksi valilla. :D Lahetaan sinne Shanghaihin tanaan ja siella sataa ja ukkostaa luultavasti 24/7, eli vetista on :D

  VastaaPoista