LV ostoksia

perjantai 15. heinäkuuta 2011
Kävin tänään taas pikasesti shoppailemassa tivolin jälkeen. Mun piti käydä myös postissa hakemassa Nellyn paketti, mutta posti kerkes mennä jo kiinni.


Mukaan tarttui laukku, tai repuksi tota pitäis kutsua. Aleksi 13 ja -30%. Kuvasta näkyy huonosti, mutta väri on beigen vaaleanpunainen, eli täydellinen. Neule on myös uusi, H&M 19.95e

Ja koska lupasin alkaa purkamaan sitä kiinan reissuakin joskus, päätin tähän yhteyteen heittää muutaman sieltä ostetun ostoksen. Otsikosta voitte jo päätellä, mikä merkki on kyseessä.


Louis Vuittonhan se. Laukku makso 15e. Tinkimätön hinta 160e. Ja on siis ihan aito.. No ei todellakaan. Käytiin Pekingissä ja Shanghaissa ihan aidossakin LV liikkeessä, mutta matkan budjetin takia ei oikein voitu sieltä mitään ostaa. Mutta laukun materiaali on tuollaista kiiltävää, aito ei kiillä samalla tapaa. Loppujen lopuksi mun mielestä laukut on vaan laukkuja, oli ne aitoja tai ei. 

Tuo laukku oli myyjien mukaan uusinta uutta ja nauroin sille vähäsen. No kävin kattomassa netissä nuiden hintoja ja se on jotain uusinta mallia :D Kyllä ne feikkimyyjät tietää!

Lompakko maksoi muistaakseni 4e. Harmittaa, etten tajunnu ostaa myös sitä yhtä valkoista lompakkoa. En ole vielä ottanu tätä käyttöön, näette joskus myöhemmin, miksi :)

Kiitos pikkuveljelle kuvista!
Motorola zoomin koteli 3e. Jos joku ei tiiä, mikä tuo laite on niin ipad ajaa saman ajatuksen. Miniläppäri ilman näppäimistöä. Kiinassa muuten joka ikisellä oli iPad 2:nen metrossa tai missä ikinä liikuitkin. Etittiin aika urakalla tuota laitetta ei feikkinä ja lopulta saatiin sellainen 450e hintaan. Suomessa sama kone maksaa n.800e. Mutta jos menette kiinassa ostaan elektroniikkaa niin olkaa tarkkana! Huonosti tehtyä ja kopioita tarjotaan varmasti. Mutta järkeä käyttämällä kyllä huomaa eron :)

Tää koko Louis vuitton villitys lähti liikkeelle siitä, että etittiin Rikulle näitä laseja kissojen ja koirien kanssa. Lopulta herra makso laseista hyvinä kopioina 12e ja oli tyytyväinen. :)

5 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä ihan suoraan myöntää, että en lämpene tolle LV printille yhtään. :D Kaverilla on ihan aito, ja se rakastaa sitä ylikaiken, mutta mä en vaan koskaan ole jaksanut tajuta. :D

  Ja mun iskälläkin on toi ipadin korvike, ilmeisesti ostettu kans kiinasta :)

  VastaaPoista
 2. Alkaakohan sulle nyt tuleen vihasia kommentteja ko oot ostanu feikkilaukun ;D
  Itteläni ei kyllä kiinnosta onko tuote aito vai ei, oli sitten kyse mistä tahansa (paitsi ehkä elektroniikasta), enkä oo koskaan tajunnu minkään merkkien päälle ko vaatteista ja muodista puhutaan :D

  VastaaPoista
 3. Mirette: Haha, itekki lämpenin vasta jälkeenpäin, Riku kun pakotti mun ostaan ees jotain.. se ruudulinen on pajon kivempi :D Ja ostin tän laukun vaan lenolaukuksi ku en muutakaan keksiny :D Toi lompakko sen sijaan on musta ihan kiva, vaikka sama printti onki :D

  Tiia: Siinä tulkoot, mun mielestä tuotteen pitää näyttää ja tuntua hyvältä, oli se aito tai feikki tai jotain ihan muuta :D Eli asiaa puhut!

  VastaaPoista
 4. Moikka ! Onko sulla lompakko vielä ? Jos on niin myytkö mulle ? Maksan hyvin! Terkuin Iida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lompakko vielä olemassa ja itsellä käytössä. :) En ainakaan vielä halua luopua siitä, on sen verran kiva :)

   Poista