Mussukkapäivä

maanantai 18. heinäkuuta 2011
Mulla alkaa olemaan jännät kaks viikkoa edessä! Käytiin jo tuossa pari viikkoa sitten katsomassa asuntoja ja neljäs tärppäs ihan täysin. Tänään sain avaimet ja sopimus kirjoitettu. Nyt kovalla urakalla pakkaileen ja kohta kirjoittelenki ihan omasta kodista :) En jaksa odottaa! Kuvissa vielä omistajan tarvikkeita, mutta net lähtee pois, paitsi sohva!


Mussukan pussukka. Semmosella päivällä käytiin tänään Rikun tykönä. Mulla ei ole kyllä kerenny tulla viikossa hirveä ikävä tuon asunnon takia, mutta oli kiva käydä tutustumassa siihen ympäristöön ja nähdä Rikun suht viihtyvän. Seki viihtyvyys on asenteesta kiinni, myös kotiväellä :) 

Viime viikolla naureskelin facebookin joka toiselle itkupotkuinttileski- päivitykselle. Hei, son vaan intti, eikä se kestä vuotta pidempään! Vuosi sinne tänne parisuhteessa, ei se maata kaada. Kyllä sieltä aina lomille pääsee :) 

Paitsi tosiaanki ymmärrän, jos kotona odottaa lapsi! Jos mulla olis semmonen ja Riku ois lähteny niin kyllä sillon pääsis itku joka ilta. Lapsi tarvii isän, eikä semmosen paikka ole muualla, vaan kotona. Onneksi ei olla vielä "pakollisissa" sidoksissa toisiin, vaan pystyy jopa nauttimaan tälläisestä.


Kieltämättä oli vähän orpo olo olla anoppilassa kolmestaan, mutta siihenki tottuu. :) Kyllä se sieltä tulee kottiin ku kerkeää!

9 kommenttia:

 1. Sul on ihan oikee asenne inttiä kohtaan! :D Oikeesti, ärsyttää naiset joiden elämä kaatuu siihen et jätkä on armeijassa. Mitä sitte? Sieltä päästään lomille, sieltä voidaan soitella/tekstailla vaikka joka päivä! Pahimpia on ne jotka vollaa puolen vuoden takia.. Ei jeesus. Jotkut asuu hemmetti eri maissa tai satojen kilometrien päässä toisistaan todella monta vuotta!

  Oma asenne merkkaa ihan ketusti! :) Ihanaa et sul on "oikee" asenne:P

  VastaaPoista
 2. ei siinä mitää väärää oo jos tulee ikävä hellua. Mä en ymmärrä miks pitää tehä kauhee numero siitä, et ei tarvi ikävöiä. toiset ikävöi toiset ei ja taidat olla eka jonka kuulen sanovan et on hienoa ku voi olla yksin!

  VastaaPoista
 3. eikä se ole asenteesta kiinni. Kun oma hellu lähti kaksi vuotta sitten inttiin niin itku tuli, ihan luonnollisesti. ikävä on IHAN normi tunne.

  VastaaPoista
 4. Vastaan nyt kummallekki yhteisesti mutta Rosa: Tää kommentti piristi, mutta arvasin tän jälkeen tulevan nuita NEGA ANOJA kommentoimaan ja niinhän siinä kävi :D Jopa ennen armeijaa oon puhunu asenteesta ja kommenteillani aiheuttanu jopa kaverin kanssa riidan aikoinaan :D Uskon tän asenteen johtuvan siitä, että ollaan hellustettu kohta neljä vuotta, siinä puolet saman katon alla.

  Anolle sanon, että ei ole väärin tulla ikävä. Niin varmaan mullaki tulee ja on nytkin, mutta ikävä sitä hellua kohtaan voi muuttaa asenteella. Ei ajattele armeijan olevan kauhea juttu (vaikka ihan lapsellista touhua se on) ja kyllä se aina takasin tulee. Musta on hienoa saada asua yksin ja itsnäistyä. Oon vaan sellainen ja Rikuki tietää sen. Helpompi sitten asettua yhteiseen kotiin, ku kumpiki tietää, mitä haluaa. Musta on myös helpottava ajatella, että herra on tehny tietoisesti valinnan olla yli 6kk ja en ala itkeen sen valinnoille. Riku saa olla kun kerta haluaa, enkä ala pakottaan toisiin valintoihin. Rikullaki on helpompi olla siellä, ku se tietää, ettei kotona vaan itketä ja märistä joka asiasta :)

  Son vaan kerran elämässä, eihän sitä tiiä, vaika Rikuki päättäis tulla huomenna hullun papereiden kanssa pois :D

  Ja meni nyt puusta allikolle, mutta ainaki tein omaan kantaan selkeyttä :)

  VastaaPoista
 5. Armeijasta ei kyllä todellakaa soitella joka päivä, hyvä jos tekstata ehtii! Kyllä kaikki tyttöystävät tajuaa, että inttileskeys on vain kestettävä, mutta silti saa ikävöidä eikä sille kyllä tarttis nauraa.

  VastaaPoista
 6. ihanan näkönen asunto! :) kade ..

  VastaaPoista
 7. Ano: Eihän sitä ehi, kyllä sen nyt tajuaa kaikki ja sillon ku ehtii niin siitä pitää ottaa kaikki irti :) Jos sen kerta kaikki tajuaa, niin miks pitää tulla vielä siitä erikseen mainitseen..Vai nauran ikävälle.. Jaa-a :DD

  Veera: Kiitos kovasti, sais vielä muutettua ja laitettua kaikki kuntoon! :)

  VastaaPoista
 8. Anot on kyllä päivän piristys aina;) Mut selitellään nyt hiukan omaa kommenttia (tuntuu et jotku ymmärsi senkin vähä väärin?): en kiellä etteikö IKÄVÄ tulis. Tottakai tulee, ja omituista jos ei tulis. Mutta se et jotkut tytöt ei tee MITÄÄN omaa vaan murehtii sitä leskeyttään, ei se ikuisuutta kestä.

  Armeija kannattas ottaa oman ajan ottamisena molemmille! :)

  VastaaPoista
 9. Rosa: Niinpä! :)

  Musta tuntuu, että ihan sama, mitä kirjoittaa netissä niin se tulkitaan väärin :/ vaikka tämä juttu ei pahaa tarkoittanu kelleen niin ei kenenkään tarvis tulla valistaan, mikä on oikein.. Mielipiteille kun ei tietääkseni ole oikeaa tai väärää vastausta. :)

  VastaaPoista