Eteinen

keskiviikko 24. elokuuta 2011
Asunnolla jatketaan nyt taas jonkin aikaa, sain nimittäis siivottua siihen tahtiin, että ehkä jopa kehtaa tätä keskenerästä kämppää näyttää :) Varmaan tulevaisuudessa sitten uudet ostokset näytän jne, mutta tällä mennään nyt. Opiskelijan elämä kun ei ole rahallisesti niin rikasta ku kotona asuessa..

Tervetuloa mun tykö! :)


Suoraan ovesta sisään astuessa mun näkymä on ihanat vaatekaapit! Sisältö jää salaiseksi, koska vaatteet ovat vielä sikin sokin ja paikkaansa vailla. Kirpparille aion viiä suurimman osan ja muutenki laittaa sen puolen kuntoon, kunhan ehdin. Sanottakoon, että kengät ja laukut mulla ei meinaa mahtua mihinkään..


Eteisestä pääsee vessaan ja tietty olohuone aukeaa toisella puolella. Nurkan hyllyt etsii vielä tavaroille järjestystä.  Nyt siinä majailee muutama kori ja kamera silloin, ku sitä ei käytetä. Myöskin tuoli on väliaikaisesti eteisessä, koska en ole saanu tuotua vielä pikkusta jakkaraa mökiltä tänne. Eteisen matto on myös todella rasittava, koska se on liian pieni ja on jatkuvasti rullalla. Karvamatto on taas ihan ehdoton lemppari ja samalla linjalla jatkuu olohuone ja keittiökin. Love on ehdottomasti löytänyt paikkansa, muilla se on vielä vähän hakusessa. :)


Nyt viittomaan ja sitten nukkumaan :) 
Sais kyllä tuo naapurikin tajuta, että alhaalla asuu koululainen! Vaihdoin vielä kaiken lisäksi ryhmää ja meillä on lukkari kaheksasta neljään melkein joka päivä! Huh, saa nähdä, miten siihen tottuu!

6 kommenttia:

 1. Voi ei toi lattia on aivan ihana! Ja muutenkin näyttää kivalta. :-)

  VastaaPoista
 2. Jetta, kiitos :)
  Ano: Tosi lame hei :DD No harvemmin ne eteiset on mitenkään luksuksia ja ihania :D

  VastaaPoista
 3. Lauraaa !!!
  Mistä sie oot ostanu nuo ihanat leivos purkit, mitkä ilmeisemmin koristaa sinun keittiössä?? Mullekki mullekki :DD

  VastaaPoista
 4. Sanna oon ostanu ne Levin Ebbasta ja Erkistä! Siellä oli pienempiä ja eri värisiäki! :)

  VastaaPoista