"Makuuhuone"

torstai 25. elokuuta 2011
Mullahan ei siis ole makuuhuonetta, mutta esittelyssä nyt mun alkovi! :) Tyynyt ehtii ostaa myöhemmin, net puuttuu.. :)Kuten huomaatte, tyhjyyttä se huutaa. En ole keksinyt yöpöytä-sydeemi hyllyihin mitään järkevää, enkä ole saanu teetettyä kuvia tauluun. Mun "huoneen jakaja" on taas niin täynnä ilman mitään järkevää järjestystä, että ihan ärsyttää. Sinne pitäis keksiä tavaraa näytille ja saada radioki järkevästi piiloon. Tämähän on onneksi hyllyn takaa, eli ei sitä näe kukaan muu ku me, jotka täällä nukutaan. Hausin erottaa makkarin olohuoneesta ja oon onnistunu mun mielestä siinä ihan hyvin, kämpän kokoon nähden.. :D Toiselta puolelta hylly näyttää eriltä, mutta se selviää teille vasta myöhemmin :)

9 kommenttia:

 1. SO LAME! ei huhhu, ei sulla ainakaan oo muutako tällänen ikea kämppä, erittäin mauton ja mitään fiilist herättävä

  VastaaPoista
 2. ano, so lame tulla tänne morkkaamaan nimettömänä :) Makunsa kullaki, tuskin muillakaan on varaa alkaa ostamaan kauhean desingiä kämppä täyteen :)

  VastaaPoista
 3. tää vitun ärsyttävä ano vois esitellä ite oman räkälänsä. vittu mie inhoan nuita anoja. Sulla on nätti kämppä. ihan ymmärrettävää että on vähän autiot hyllyt tossa vaiheessa. äsken muuttanu :) mukavan näköstä

  VastaaPoista
 4. no voihan jumankekka nyt sentään :D haluaisin nähä kyseisen henkilön disäin' kämpän. Kämppäs on just ihana :)

  VastaaPoista
 5. Minun mielestä oot ihan hyvin saanu laitettua nuinki pienen tilan kodikkaan näköseksi :) Ja mitä sitten jos opiskelijakämppä on "Ikeakämppä", Ikea vaan on sopiva opiskelijan kukkarolle :D (vaikken ite Ikeasta tykkääkkään...)
  Jotain väriä ehkä kaipais, paitsi jos nimenomaan valkosesta tykkäät :)

  VastaaPoista
 6. mun mielestä toi on kauniin yksinkertainen=) ei tarvii kauheesti mitään sälää.. oon ennenkin sanonut mutta noi sun kengät on niiiiin ihania!!

  VastaaPoista
 7. Ano: Niinpä, menee aikansa, ennenku tavarat löytää paikkansa :)

  Tiina: Mie kans :D Ja kiitos, saa tulla taas kylään :)

  Tiia: Itekki en niin Ikeasta välitä, mutta aika pakko tässä vaiheessa, ku joutuu vielä ite ostamaan kaiken. (aka miehet ne ei kuiteskaan sisustuksesta tajua mitään..) Ja vuokrakämppää ei niin hirveästi halua kalliilla kalustaa, sitte ku on se virallinen oma kämppä niin son sitten eri juttu :)

  emmi: Kiitos kiitos :) Kuten sanoin, kesken on ja tykkään tosiaan tosi vaaleasta. Jos saisin päättää niin kaikki olis valkoista, mutta ehkä käytännöllisyyden takia jotain väriä ois hyvä saada :D Tarkoituksena sitten tavaroilla saada väriä ja no.. Hyllyt ammottaa tyhjyyttä ja tyynytki puuttuu. Kyllä tänne väriä tulee ajallaan :)

  VastaaPoista
 8. Itsekin opiskelijana voisin sanoa, että IKEA ja kirpparit pelastaa! Ei ois meikäläiselläkään paljoa kalusteita kämpässä, jos IKEAa ei olisi :D Ja minun mielestä nämä halvat kalusteet ajavat asiansa :)

  VastaaPoista
 9. Ikea kestää käytön ja sillä hintaa ammattilaiset ei ala edes tekemään mitään, terveisiä iskälle joka pöytää pyytäessä löi rahat käteen ja käski käydä ikeassa :DD

  VastaaPoista