Keittiö

lauantai 3. syyskuuta 2011
Nyt lähtee kämpän viimeinen osa, keittiö. Ja tietokoneen pöytäkin näkyy! :)


Muffinssit on kyllä päässy parhaalle paikalle. Ei menny kauaa, ku pättin jättää ne tuohon. Mammalla oli myös sopivasti muffini pyyhe. Toinen vaihtoehto olis laittaa nuo vessaan, mutta en ainakaan vielä ole sitä tehnyt. Jos ja kun siellä värimaailma muuttuu niin nämä pääsee sinne.Haaveena olisi saada siis vessan turkoosi tänne ja pinkki viedä vessaan. Mutta sitten joskus..

Keittiö on näppärän pieni, mutta kaapeissa on tilaa ihan liian vähän.


Keittiön pöytä on vuokraajan, mutta se sai nyt väliaikaisesti jäädä mulle tänne. En pidä se pyöreydestä, mutta muuten son ihan ok. Tuolien päälliset ovat kyllä ihan hirveät, mutta nyt ku niitä on katellu jonkin aikaa niin en kyllä ala vaihtamaan. Saa nyt olla ainaki tän asumisen ajan! Myös vanha olohuoneen lamppu joutu keittiöön ja kutsunki sitä mummon nurkaksi. :) Ilman tota rikkaimuria olisin hukassa, ei mene kauan ku tuolla huristelee kämpän läpi niin kehtaa kuttua porukkaa kylään :)


Sellanen kämppä mulla. Ihanat 36 neliötä ja tykkään kovasti! 
Nyt ei ainakaan muutamaan päivään ole tänne tulossa kämpästä asiaa :)

2 kommenttia:

  1. mahtava idea tuo ritilä minkä päällä sulla on leivänpaahin ja joku muu juttu, bongasin kyllä heti omaan asuntoon tuon :) kiva kämppä muutenki, ihmeen hyvin käytetty neliöt vaikka on vain 36 :O

    VastaaPoista
  2. Veera: Tuo ritilä on oikeastaa vähän vahingosa joutunu tuonne alle, en ole sitä tarkotuksella sinne laittanu :D Se toinen on tehosekoitin ilman sitä lasia :)

    On kyllä kätevästi neliöt käytetty, jos saisin päättää niin eteisestä ja vessasta sais tulla muutama neliö olkkariin :)

    VastaaPoista