Mielummin sokea..

sunnuntai 25. syyskuuta 2011
Selaisin tossa vanhoja kuvia ja mulla pisti silmään yksi asia: Silmälasit. Miten oon voinu pitää koskaan nuin epämukavia ja kauhean näköisiä laseja? En ole pitäny nuita nyt yli vuoteen ja hyvä niin. Tarkoituksena olisi käydä tässä joskus tarkastuttamassa näkö ja jos mulle määrätään lasit, mietin eri vaihtoehtoja kyllä pidempään ku viimeksi! Haluan mukavat ja sirot lasit ensikerralla! 

3 kommenttia:

 1. Haha, ite just hankin kans uudet lasit :D Entiset oli sirot metallisankaset, uudet on jytkyt ja persoonalliset RayBanit muovisangoilla. Menee vähän päinvastoin ku sulla :'D

  VastaaPoista
 2. Mulla sama ko Mirkalla. :---D Entiset lasit oli hengettömät, kokonaan ilman sankoja siis, nykyään on .. no tiiät kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Millie ja Jenu, Sillon halusin tuollaiset vahvat, mutta nuo on tosi epämukavat päässä, painaa takkaa ja nokasta ihan kamalasti. Ajattelin sillon vaan ulkonäköä, en käytettävyyttä! Onhan nuo muuten ok, mutta hauan sellaset, jotka sopii mulle :)

  Ja kyllä se maku ken kullaki vaihtuu muutamassa vuodessa, ootte teki joskus tykänneet omista laseista ja nyt uudet on sitten erillaiset ja vaihtelu virkistää! :) Kuka nyt sanoissa laseissa jaksaa olla monia vuosia.. Ja kyllä se näköki kerkeää huonontua siinä ajassa.. :DD

  VastaaPoista