Shanghain valoissa.

maanantai 19. syyskuuta 2011

Viimeksi jätin tekstiin tälläisen aukon: "Mentiin tuonne joen toiselle puolelle sellasesta tunnelista, mutta se oli videon arvoinen kokemus, enkä saanu sitä nyt ladattua! Eli siitä sitten myöhemmin.." Ja nyt on sen tunnelin aika esittäytyä.Mitä tästä voi sanoa? Mulla tuli mieleen ihan JOULU! Muutenki mulla hymyilytti tuo luola ja samassa kyydissä oli kiinalaisia, jotka oli ihan lumoissaan koko tunnelista! Mutta kerrankos sitä pitää tälläinen kokea ja päästiin puolet nopeammin toiselle puolelle ku millään metrolla :)

Oon jättäny aikoinaan myös toisen aukon shoppailu postauksessa: "Paikka oli ihan meän hostellin läheisyydessä ja shoppailtavaa oli semmoset 5 kerrosta. Unelma. Tästä tulossa lisää asiaa videoiden kera, koettiin nimittäin aika nätti ukonmyrsky juuri kyseisenä iltana. Ja jos joku ei tiedä, pelkään ukkosta kuollakseni."


Shanghaissa satoi jatkuvasti, mutta palataan ajassa takaisin Pekingiin. Pekingissä ei juuri koskaan satanut, mutta tuo oli kyllä niin mahtava kokemus. Suomen pienet ukkoset ei tunnu enään missään! Kökötettiin samassa paikassa koko aika ja oi kuunnelkaa videolla sateenvarjo myyjää ja kestäkää sen huutoa se kaks tuntia... :))Jälkimmäisessä videossa sanoin: "Mihin nuo salamat ees ossuu?" Ja eiköhän se rysähtäny ihan kunnolla! Hyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti