Kultapoju Pepe ja äiti Luna

tiistai 4. lokakuuta 2011

Oon yrittäny vähentää näitä koiraan liittyviä juttuja ja siksi olen tätäkin postausta pimittäny aika kauan. Kesän lopussa nimittäin käytiin Danan vanhempia kattomassa :) Joku saattaa ehkä muistaa mun kultapoju Pepen ja Lunan. Päätettiin pitää treffit, että Dana näkee isän ja äidin, mutta Pepe ei ainakaan muistanu Danaa ku oli sitä kokoajan hässimässä :D


Katsokaa tuota Pepen karvaa ja Lunan korvia! Luulin, että Danalla olis jo pitkät karvat, mutta ei se lopu koskaan! Luna on 3 vuotta ja Pepe 2 vuotta ja kummatki pysyneet vielä toistaiseksi terveenä :) Luna vaan vähän paksussa kunnossa synnytyksen jälkeen ja seuraavan pentueen jälkeen Pepe pääsee leikattavaksi, että vähän rauhottuis. Se on kyllä niin villi tapaus, että kyllä Dana äitiinsä on tullut :)


Pennuista muuten, varasin Pepen värisen pennun seuraavasta pentueesta! Pitäähän Danan saada kaveri :) Mutta suosittelen tälläisiä tapaamisia, Dana tykkäs ja oli ihana nähdä nuita höperöitä! :)

4 kommenttia:

  1. En halua lukea mitään koirajuttuja, enkä varsinkaan tuommosia "varasin pennun", tuun kateelliseksi! :-----D

    VastaaPoista
  2. Haha, luulin jo, että tulee pahaa shittiä naamalle, mutta ha, lupaan olla kirjoittamatta söpöstä pennusta sitten vuoden päästä ;)

    VastaaPoista
  3. Haha, ei sentään mitään shittiä :D

    VastaaPoista