Kultapoju Pepe ja äiti Luna

4.10.11


Oon yrittäny vähentää näitä koiraan liittyviä juttuja ja siksi olen tätäkin postausta pimittäny aika kauan. Kesän lopussa nimittäin käytiin Danan vanhempia kattomassa :) Joku saattaa ehkä muistaa mun kultapoju Pepen ja Lunan. Päätettiin pitää treffit, että Dana näkee isän ja äidin, mutta Pepe ei ainakaan muistanu Danaa ku oli sitä kokoajan hässimässä :D


Katsokaa tuota Pepen karvaa ja Lunan korvia! Luulin, että Danalla olis jo pitkät karvat, mutta ei se lopu koskaan! Luna on 3 vuotta ja Pepe 2 vuotta ja kummatki pysyneet vielä toistaiseksi terveenä :) Luna vaan vähän paksussa kunnossa synnytyksen jälkeen ja seuraavan pentueen jälkeen Pepe pääsee leikattavaksi, että vähän rauhottuis. Se on kyllä niin villi tapaus, että kyllä Dana äitiinsä on tullut :)


Pennuista muuten, varasin Pepen värisen pennun seuraavasta pentueesta! Pitäähän Danan saada kaveri :) Mutta suosittelen tälläisiä tapaamisia, Dana tykkäs ja oli ihana nähdä nuita höperöitä! :)

You Might Also Like

4 Kommenttia

  1. En halua lukea mitään koirajuttuja, enkä varsinkaan tuommosia "varasin pennun", tuun kateelliseksi! :-----D

    VastaaPoista
  2. Haha, luulin jo, että tulee pahaa shittiä naamalle, mutta ha, lupaan olla kirjoittamatta söpöstä pennusta sitten vuoden päästä ;)

    VastaaPoista
  3. Haha, ei sentään mitään shittiä :D

    VastaaPoista

Bloggerin lukijat

FACEBOOK