Osataan met viittoa

tiistai 11. lokakuuta 2011
Tästä päivästä ei ole mitään erikoista kerrottavaa. Koulussa oli osaajamarkkinat, joissa me esiteltiin meidän osaamista muille linjoille ja ne meille. Oli askartelua, suomea ja vieraita kieliä, viittomakieltä, pistekirjoitusta ja rentoutumista! Päivän päätteeksi oli yhteistä ohjelmaa jne. Ihan mukavaa vaihtelua tuohon harmaan arkeen, mutta vois tuo ilma vähän muuttua valoisammaksi..


Mutta ihan oikeasti, jos opiskelee musikoksi niin eikö sillon pitäisi olla rytmitajua ja osata laulaa säestyksen mukana? Mua niin raivostutti meän koulun "yhteislaulu", että ei mitään järkeä. Onneksi se opettaja tajus mennä sinne pianon taakse! Kyllä tuli edellisen koulun muusikoita ikävä, niillä oli niin paljon parempi meininki juhlissa. En tarkoita tätä pahalla, mutta.. Tsempatkaa ensikerraksi tai joudutte kuunteleen mun laulua..

Lisää tälläisiä juttuja, oli muuten kiva päivä :) Alla vielä mun nimi arabiksi! Tuli ikävä Dubaihin ku oli siinä rastilla :)

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa (sen saman linjan ja saman koulun käyneenä) että, Tornion koulun musiikkitapahtumat oli kyllä aina mielenkiintosia ja mukavia!

    VastaaPoista
  2. Niissä on hyvä tunnelma ja ehkä se, että porukassa oli aina joku tuut saatto vaikuttaa myös :)

    VastaaPoista