Shanghai World Financial Center

tiistai 18. lokakuuta 2011

Nonii, kuvasta voitte päätellä, minne nyt matkustetaan. Piipahdetaan kesäkuiseen Shanghaihin ja jatketaan matkaa.. 

Jos olette joskus Kiinaan menossa, niin ehdottomasti kaikki suuntaa IMAX -teatteriin kattoon jonku elokuvan! Se on sellanen kokemus, ettei mikään suomen suurinkaan teatteri tunnu missään. Ei ees parhain 3D.. Me käytiin kattoon Kung fu panda 2:n ja ihan mahtava! Vaikka mulla nyt meni se englanti ihan ohi ja kiinalaiset ei osaa olla hiljaa elokuvissa niin suosittelen suuresti! :)


Sateen vuoksi me ei juuri mitään erikoista tehty Shanghaissa, mutta maisemat ainaki tuli tutuksi.Yritettiin yks ilta mennä World Finacial Centeriin, mutta sumun takia se oli kiinni. Hauskinta oli se, että sää mennessä oli kirkas, muttaku oltiin perillä niin aurinko keskes laskea :D Oltais haluttu nähdä valot kaupungin yllä, mutta tosiaan tuo sumu oli sulkenu koko paikan. Lähdettiin sitten shoppaileen naisten ja miesten unelmiin..

Ylempi paikka oli naisten vaatteita täynnä 5 kerrosta ja alempi sitten miesten elektoniikkapaikka täynnä romua.. Tai no ei se hirveän romua ollu, ku Riku osti koneen sieltä :)


Seuraavana päivänä lähdettiin tornille ajoissa ja siellähän oli porukkaa. Tosiaan kannattee muistaa se akku ladata, suurin osa kuvista on kännykällä otettu.. Ennenku pääsi tornin sadanteen kerrokseen, piti kiertää sellainen museo, jossa oli pienoismalleja, kuvia rakentamisesta jne.

Shanghai World Financial Center on pilvenpiirtäjä Shanghaissa, Kiinassa. Se on maailman kolmanneksi korkein pilvenpiirtäjä 492 metrin korkuisena katosta mitattuna ja kerroksia on 101.

Tervetuloa hissiin..Muistaakseni kerroksessa 89 oli matkamuistot ja tuollainen kahvila, jossa juotiin kalliit paukut. Mutta tässä kerroksessa parasta oli kyllä vessa! Mullekki tuollainen näköala, kiitos! Seuraavana päivänä lähdettiinki junalla takaisin Pekingiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti