Pitäkäähän huolta!

torstai 17. marraskuuta 2011
Nyt puuttuu inspis, mutta ihmiset hei! Kattokaahan niitä koiria lenkillä, etteivät syö mitään!


Danan kanssa just äskön käytiin ulkona ja löysin tälläsen maasta. Ei siinä muuta, mutta päivällä luin TÄLLÄISTÄ JUTTUA ILTASANOMISTA! Juttelin mukavan rouvan kanssa lenkillä ja mainitsi vähän matkan päässä olleen myös päärynöitä. Oli kuulemma omenoitakin ollut, "ettei vain olis sama."-sanoi rouva. Mutta siitä on ollut jo aikaa ja näillä pakkasilla ei omenat säily. Omena oli niin tuore, että ihan kauhistutti, polkasin sen maahan ja ainakin yksi neula siellä oli...

9 kommenttia:

 1. hyi, vähänkö joillaki on kyllä sairaat jutut ko tuommosta tekee :S tosi inhottavaa, toivottavasti sinun danalle ei satu mitään ikävää muiden tyhmyyksien takia!

  VastaaPoista
 2. hyi kamala kuka tekee tollasta :((

  VastaaPoista
 3. Kaikille yhteisesti: Maailmassa on kaikenlaisia hulluja :S Saa sitä koiria inhota, mutta pitääkö sitten alkaa tekemään tälläistä! Ymmärrän vielä jonku koiran kakoista valittamisen, mutta toisten koirille alkaa vahinkoa tekemään niin ihan sairasta!

  Ei siis Danalle tai kelleen ole vielä mitään tapahtunut ja toivottavasti tämä saadaan loppumaan!

  VastaaPoista
 4. Tekis mieli mennä nuijen tekijöille itelleen tunkemaan neuloja ja muuta mukavaa kurkkuun! Piru vie, ko vihaksi pistää!

  VastaaPoista
 5. Hyi ku ihmiset on sekasin. >:( Onneksi Dana on kuiten kunnossa. Anna minun puolesta sille haleja ja pusuja ko mulla on sitä vähän ikävä. :)

  VastaaPoista
 6. No hyi hitto :( vittu jotkut ihmiset on sikoja!

  VastaaPoista
 7. Danalle rapsutukset viety! Mulla kans laittaa vihaksi, mutta kunhan ite on huolellinen niin ei kelleen satu mitään :/toivottavasti vaan kaikki muutki olis!

  VastaaPoista