Suomalaisia kiinassa

torstai 10. marraskuuta 2011

Kun matkustettiin takaisin Shanghaista Pekingiin, hostellilla tavattiin suomalaisia. Antti ja Sanna olivat viikon matkalla Pekingissä ja olivat meän harmiksi lähdössä jo muutaman päivän päästä takaisin suomeen. Vietettiin heidän kanssa muutama ilta pyörien baareissa ja shoppailemassa. Viimeinen ilta ei menny ihan nappiin.. Sillä aikaa ku me Sannan kanssa käytiin shoppaileen ja laittamassa halvat geelikynnet, pojat istu lähemmäs 10 tuntia pienessä huoneessa.


Antti oli päättänyt ottaa tatuoinnin! Alunperin tarkoituksena oli ottaa vain pieni lohikäärme olkapäähän, mutta se olikin tarkoitettua suurempi ja tatuoija halusi sen tekemisestä 1000e.. Onneksi kiinassa on vara tinkiä ihan kaikesta ja loppujen lopuksi Antti maksoi tästä muistaakseni 300e. En nyt osaa verrata suomen hinnastoon, onko tuo samaa luokkaa vai mitä?

Tuo oli Antin ensimmäinen tatuointi ja siinä kävi moni kiinalainen hieroja voivottelemassa :D Olivat kauhuissaan kuvan koosta ja muutenki kiinassa tatuoinnit on aika vieras asia, vaikka kadullakin niitä näki. Hauskinta musta on se, ettei tuolla itse tatuoijalla ollu yhtään tatuointia :D


Antilla oli kaikki rokotukset kunnossa ja tatuoija oli todella luotettava tyyppi. Puhu sujuvaa englantia ja kuvasta tuli tosi yksityiskohtainen. Nyt tatuointi on parantunut vailla mitään ongelmia ja tietenkin varjostukset näyttää paremmalta vähän haalistuneena. Mulla tuli kauhea kuume ottaa itelle myös tatuointi :) Tosin ehkä kuitenki suomessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti