Joululahja toiveita!

torstai 1. joulukuuta 2011

Meillä on ollut tapana antaa kaikille lapsille jouluna yksi isompi lahja, mutta nyt 'isona' meillä keskitytään enemmän siihen yhdessä olemiseen ja lahjoista ollaan luopumassa. Erilaisen joulun tästä tekee myös se, että olen ensimmäistä kertaa "vieraana" kotona ja kaikkien pitää ostaa omat lahjat. No, tuksin ostan mitään suurempaa itselleni. :) Haluan päästä vain kotia jouluksi.

Mutta aina saa haaveilla!

Jos jostain kumman syystä saan lahjoja niin toivon eniten maailmassa kaikkia hierontoja ja kasvohoitoja! Tulevassa ammatissa pitää piettää käsistä ja hartioista huolta ja no, ne on aika surkeassa kunnossa. Oikean käden peukalokaan ei toimi enään, eli ainaki hierojalle olisi kiva päästä. Kasvoihin haluaisin myös kunnon ihonpuhdistuksen tai kuorinnan.

Lahjakortteja on aina kiva saada, koska en oikein tykkää yllätyksistä. Vaatteet ovat vaihtuneet Marimekkoon ja Pentikkiin ja rakastan kaikkea sisustus hömppää. Olis vain vielä isompi asunto niin olis ihan jees. Ja viimeisenä: Opiskelija kaipaa aina rahaa elämiseen.

Jos sitten mentäis sillä linjalla, että saisin toivoa ihan mitä vain niin lista näyttäisi jo paljon kalliimmalta!

Kamerani kaipailee jo uutta kalustoa ja uusi objektiivi olisi todella tervetullut tänne. Toinen suuri haave on uusi tietokone! Tällä vanhalla ei juuri isompia keikkoja tehdä ja ehdottomasti Macin pöytäkone on haaveissa. 

LV:n laukkua olen katsellut jo pidempään, mutta siitä saakin haaveilla vielä jonkin aikaa. (tosi kauan..) Tosin yksi mahdollinen lahja tältä listalta on tuo nimi -koru, mistä olen lukenut monessa blogissa. Omalla nimellä tai Rikun nimellä olisi ihana saada siro, kaunis koru kaulaan. Mutta aina saa haaveilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti