Minun vuosi kuvina, part 2.

lauantai 31. joulukuuta 2011
LOKAKUU

Lokakuussa vietin paljon aikaa kavereiden kanssa ja sisustin ahkerasti kotia. Koulussa oli kauhea kiire, mutta siitä selvittiin ja välillä mun pyykkinpesu meni äärimmilleen. :') Parasta oli kyllä se, ku Tiina käski leikata sille etuhiukset, eikä se piettäny niitä enään koskaan auki tuon kuvan jälkeen :D

MARRASKUU

Ostin maailman käytännöllisimmän repun, jonka ostamista en ole katunut hetkeäkään! Lunta tuli ihan urakalla tänne lappiin ja lääkekuureilla mentiin koko kuukausi. Dana sai myös muuttaa mun vanhempien luo asumaan, ja vietin kivoja hetkiä kavereiden kanssa. Ja mun jääkaappi ei ole koskaan ollu nuin täysi ja mun sisällä heräsi pieni viherpeukalo..

JOULUKUU

Joulukuu on blogin puolella jäänyt vähän etäiseksi, koska en vaan ole saanut päivitettyä. Odotan jo innolla tulevaa vuotta, että pääsen arkeen ja kouluun kiinni. Mutta niin se joulukuu.. Mummu sai levon ja vietin vähän aikaa kotikotonakin. Tein huikean astia löydön isän vaatekaapista ja Signmark kävi koulussa piettämässä luentoa! Luin paljon kirjoja ja joulu oli ja meni.

Nyt on viimeinen päivä tätä vuotta. Se on ollut hyvin rakas, mutta välillä myös vaikea. Nyt vaan toivon, että  ensivuonna asiat järjestyisivät parhain päin.

4 kommenttia:

  1. mikä toi kirja on mikä tos on auki?:-) ku vaikuttaa kivalt;>

    VastaaPoista
  2. Ano: paina sivulta Tags: kohdasta kirjat ja lehdet niin siinä se eka teksti on kyseisestä kirjasta. Soockie Stackhouse :)

    VastaaPoista