Minun vuosi kuvina, part 1.

sunnuntai 18. joulukuuta 2011
TAMMIKUU:

Railakkaan uudenvuoden jälkeen toivoin parempaa vuotta ja sen sain. Tammikuussa mun Inski täytti 18-vuotta, aloitin työt koulussa ja käytiin Rovaniemellä katsomassa ralleja kivassa seurassa :)

HELMIKUU:

Helmikuussa tapahtui elämän suuri muutos, kun Dana tuli vihdoinkin kotiin <3 Talvi oli kylmä ja vietin aikaa paljon kavereiden kanssa. Helmikuussa värjäsin hiukset punaisiksi ja aloitin uuden, eli tämän nykyisen blogin!

MAALISKUU:

Maaliskuun kohokohtana on ehdottomasti revontulet, jotka sain ikuistaa hiihtolomalla. Siskon muuttaminen omaan asuntoon sai meidän välit paremmaksi. Maaliskuussa ostin myös huikean kivoja ostoksia, joita pidän vieläkin lemppari ostoksina.

HUHTIKUU:

Mulla selvästi joku sisustus kärpänen puraisi huhtikuussa ja laitonkin oman huoneen moneen kertaan uusiksi ja ostin tavaroita tulevaan kämppään. Sairastelin paljon, kävin ekaa kertaa "ulkona tuulettumassa" sen jälkeen kun Dana muutti meille. Danalle tuli uusi kaveri, Enni :) Huhtikuu oli aikas lämmin ja sateinen kuukausi, jos oikein muistan :)

TOUKOKUU:

Luin, luin ja luin pääsykokeisiin! Alettiin suunnittelemaan meän tulevaa lomaa ulkomaille ja kävin kuvaamassa muutaman tapahtuman.

KESÄKUU:

Heti töiden loputtua siivottiin ja juhlittiin Rikua ihan urakalla. Kesäkuu oli hiljainen blogin puolella, mutta paras muisto koko vuonna on ehdottomasti meidän kiinan reilireissu! Ensinnäkin uusi maa ja erilainen kulttuuri veti puoleensa, eksoottiset eläimet, nähtävyydet, outoudet ja kiinalaisen ruuan suuri yliannostus. Muistan myös sen tunteen, kun sain äidiltä pitkästä aikaa pikaisen soiton, että mut on valittu opiskelemaan haluamaani kouluun! Korkean paikan kammoisena uskalsin kiinassa seisoa lasin päällä korkeuksissa, lentopelkoisena lennettiin kuusi kertaa ja suomen ukkoset eivät enään pelota tuolla olleen myrksyn takia. :) Mutta parhaiten muistan sen, kuinka ihmiset tuijotti ja ottivat kuvia. Nyt tuli ikävä pikkusiskoa ja tuota kolmea viikkoa muutenkin <3

HEINÄKUU:

Mulla oli elämäni vahvin rusketus ikinä.. Tälläinen kalkkilaiva ei rusketu ikinä :D Näin pienen pienen varsan ihan läheltä ja se oli aika mielenkiintoinen kokemus :) Juhlittiin ämpäripäissä viimeisen kerran Rikun ja ystävien kesken, ennenku herra astu armeijan harmauteen. Heinäkuussa löysin ihanan asunnon ja pakkasin mun elämän pahvilaatikoihin. Viimein tuolloin oli pakko alkaa ymmärtään, että musta tulee aikuinen..

ELOKUU:

Elokuu on aina sellainen kuukausi, mitä sillain odottaa, mutta toisaalta ei sitten ollenkaan. Mutta nyt odotin sitä kuin kuuta nousevaa! Mittariin tuli 20-vuotta, mutta enemmän odotin uutta koulua, sisustamista ja Danan kanssa yhdessä elämistä :) Tässä kuussa suuresti nautin inttileskeydestä! Kaikki oli uutta ja outoa!

SYYSKUU:

Blogin sisältö muuttui huomattavasti, kun muutin omaan asuntoon. Sisustus, arki ja ruoka on ollu enemmän aiheena, kuin muoti ja ostokset. Danakin yritettiin muutamaan otteeseen varastaa kaupan pihalta ja sen jälkeen alettiin matkustaa enemmän porukoille ja anoppilaan.

... Jatkan loput kuukaudet joskus myöhemmin, joulukuuhan ei ole vielä ohi :)

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihana blogi! :)

  mutta ihan pakko kyssyä että mistäpäin lappia asustelet? :o

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Nyt on ollu pikkusen hiljempaa, mutta loman jälkeen taas piristytään :)

  En ole sanonu kaupunkia suoraan täällä, mutta lapin suurimmassa kaupungissa asustelen :)

  VastaaPoista
 3. No niin sittenpäs minä tiedänki, itehi pohjosessapäi asustelen, mutten kuitenkaan ihan siellä asti! :D

  Oikein hyvää uuttavuotta sinulle! :)

  VastaaPoista