Signmark

torstai 8. joulukuuta 2011
Eilen vihjailin vieraasta, joka tuli tänään meän koululle. Kyseessä oli siis Singmark, joka on viittomakielinen räppääjä. Hän on tullut kuuluisuuteen mm. euroviisuista ja onhan herra näkynyt linnanjuhlissakin aikoinaan. 


Saatiin kuulla tarinaa elämästä, viittomakielisestä kulttuurista ja Markon kokemuksista. Saatiin kuulla biisien tarkempaa tarkoitusta ja muutenkin oli mielenkiintoinen luento. Neljästä tunnista kaksi opeteltiin kansainvälisiä viittomia ja ASL:n viittomia viittoen samalla mm. alla olevia lauluja. (eli American Sign Language, jos joku ei tiennyt.)
Yleensä en juokse ottamassa yhteiskuvia kenenkään kanssa, mutta nyt vaan huvikseen otin :) Oli sen verran mukavan tuntuinen mies kyseessä ja arvostan omalla tavalla Markoa suuresti. Jokainen meän luokalla oli innoissaan tästä vierailusta, eikä toki syyttä. Mahtava koulupäivä takana :) Huomenna yrittää sitten mennä tenttiin, ku muistuu mieleen vain englannin viittomia..

Yks huomio lopuksi, että Signmark on muuten aikas pitkä mies ja Riikka teki sen kuvan välityksellä aika selväksi! :') Ja mun pituus on n.166cm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti