Kuulumisia!

lauantai 7. tammikuuta 2012
Oivoi, onneksi koulu alkaa maanantaina niin pääsee taas elämään kiinni. Tai siis saa arjen rullaamaan.

Tiistaina heti edellisen postauksen jälkeen lähdin matkustamaan junalla kotia. Juna matka meni ihan kivasti kirjaa lukiessa, eikä monen tunnin matka tuntunut edes pitkältä! Vietettiin pikkuveljen kanssa kiva ilta pelaillen eri pelejä ja juoruillen sisko-veli juttuja koko ilta :)


Keskiviikkona juhlimma kaverin 19-vuotis synttäreitä isommalla porukalla. Koska mulla on se kuuluisa 'tipaton' menossa, fiilistelin illan ihan mehun voimin. Ei ole koskaan ollu piakallisessa baarissa niin kiva meininki selvin, että voisin toistenki lähteä. Jos ei tietenkään lasketa perus tyttöjen draamaa tai kotia kantamista, huonoja puolia kuskina olemisessa..

Torstaina kävin kampaajalla pitkästä aikaa! Muodonmuutos oli vissiin niin huomaamaton, ettei siitä ole kukaan muu huomauttanut kuin äiti - ja sekin tiesi, että meen kampaajalle. Laitettiin pää täyteen ihan ohkasia vaaleita raitoja ja koska mulla on alla tuhat vaalennusta ja sata punasta niin tämä mun vaalennus tapahtuu nyt pikkuhiljaa. Hyvä niin, koska hiukset alkaa olemaan jo suht pitkät ja en halua pilata niitä vaalentamalla sillain, että karvat tippuis päästä ja se olisi täysin mahdotonta, jos edes haluaisin tästä niin vaaleat kuin mulla on aikoinaan ollu. Tähtään johonkin luonnollisempaan. Olen nyt tyytyväinen tähän väriin ja seuraava aika onkin toivottavasti ennen hiihtolomaa :)

Perjantaina kirjoittelinkin sitten koulu tehtäviä lähes koko päivän. Illasta oli kuitenkin tylsää ja kävin katsomassa sankarin ihanaa lahjaa, kilpparia! Martti (tai Martta, sukupuoli on vähän hukassa..) oli söpö ja pikkunen ja nyt odotan innolla, koska se kasvaa! Kilpparilla on ikää joku vajaa vuosi ja ainakin seuraavat 20 vuotta se on meitä viihdyttämässä. Tällä tarkoitan sitä, että aina ku Inskille haluaa mennä kylään, siellä porukka istuu ringissä akvaarion ääressä ja tuijottaa Marttia :D

Mulla on pirun hyviä kavereita, ku ne saa houkuteltua minut ihan mihin vain mukaan. Enpä ole ennen käynyt baarissa tanssimassa huopatossut jalassa ja arkivaatteissa :') Ja nyt yhden lukijan pyynnöstä alan päivittään blogia useammin, terkkuja vaan sinne ruudun toiselle puolelle :)


Lauantai menikin sitten auton kyydissä ja illalla Putousta katsellessa. Nyt on ollut niin perinteinen lauantai, että ihan suututtaa kun tällaisia on liian vähän. Ei tarvi miettiä mitään kun saa vain olla. Huomenna kuitenkin pitäisi suunnata takaisin omaan kotiin, että pääsee maanantaina kouluun! En olekkaan odotellut sitä kuin viikon verran, mutta kotona odottaa vielä yksi koneellinen pyykkiä ja tyhjä jääkaappi! Eli huominen päivä on ihan perus sunnuntai :)

Ajatelkaa, oon ollu 14 päivää ilman karkki! Vielä ei ole tehnyt tiukkaa, mutta pahimmat ajat iskee, kun arki alkaa. Ostin itselle uuden kalenterin, johon alan merkkaamaan mun liikunnat ja sun muuta härpäkettä, niin eiköhän tää elämänlaatu ala paraneen tästä pikkuhiljaa. Ensviikolla on tiedossa ainakin vaatekaapin täysremppa ja ajattelin kokeilla Nelliinan motivaatio -tyyliä, jokos se sopis mullekkin! Saas nähdä :)

2 kommenttia:

  1. Meikä on hyvä ylipuhumaan!;) Mutta ne vaatteet oli silti hyvät! Niin ja muuten tänään on varmaan ensimmäinen päivä jolloin kukaan ei oo VIELÄ käyny kattoon Marttia.:O Ilmottele koska tuut taas kyllään, oi hammasharjakämppis! -Inski

    VastaaPoista
  2. Oot sie aika hyvä ;) Kattoa nyt jos vaikka ihan tässä kuussa tulisin piipahtaan kattoon Marttia! ;)

    VastaaPoista