L: On lunta tulvillaan..

perjantai 13. tammikuuta 2012

Jos kukaan vielä valittaa, ettei ole lunta niin saa tulla asumaan mun luo ja nähdä täällä tämän lumen meiningin. Parin viikon sisään on ollu muutama päivä, että EI olisi satanut! Netissäkin lumitilanne näyttäis siltä, että sitä alkaa olemaan 50-75cm, mutta varmaan ehkä enemmänkin! Huhhuh, loppuis jo tuo sade!

Varmaan huomasitte, että meillä on uus, ihana banneri! Tiina tykkää sieppareista ja minä sulista, eli just sopiva meille. Suuren suuren iso kiitos luokkakaverille, joka jaksoi uhrata koulussa muutaman tunnin piirtämiseen ja olen niiiiiiiin tyytyväinen tuohon! Harmi vaan, ku ei ollut skanneria niin kuvaaminen ja muokkaaminen oli aika.. Kokemus? :D

Samalla ku Tiinan kanssa syötiin tuossa muutama päivä sitten niin Tiina värjäs ripset ja ite värjäsin myös kulmat. Nyt on taas huolitellumman näköistä meininkiä ilman meikkiäkin. Samaan syssyyn olen sitten karsinut käyttämättömiä meikkejä pois ja pessut sudit taas puhtaiksi. Nyt jaksaa taas meikata :)

4 kommenttia:

  1. Elä hyvä ihminen kuivaa pestyjä suteja tuolleen vaakatasossa, se vesi ei pääse valumaan pois sieltä ja se alkaa tuhoamaan sitä liimaa sieltä juuresta mistä ne on kiinni! mieluiten pysty asentoon, jouhiosa alaspäin vaikka jesariin toiseen reunaan varsi kiinni ja toinen reuna hyllyn reunaan (testattu on, toimii) ja voalaa pensselit kiittää :)

    VastaaPoista
  2. sinnu: Kiitos tiedosta, en olekkaan ajatellut asiaa tuolta kantilta :) Ensi kerralla sitten!

    VastaaPoista
  3. Mieki kuivaan siveltimet aina ylösalasin, ei muutaku siveltimet nippuun ja pompulalla ovenkahvaan! Kuivaa nopeasti ja ylimääränen vesi pääsee valumaan pois. Tärkiä kuitenki muistaa muotoilla ne siveltimet muotoonsa kosteana, ettei ne karvat ala harottaan joka suuntaan.

    VastaaPoista