L: Lippuja lappuja!

perjantai 24. helmikuuta 2012
Hö, olin ajastanut postauksen keskiviikoksi, mutta ei se koskaan tänne ilmestynyt! Ei voi mitään :) Tosin en ole myöskään nyt kirjoittamassa tätä, kello on 23.18, ja on torstaina. 

Mun viimeiset kolme päivää on mennyt koomassa kotona. Mitä olenkaan tehnyt? Laittanut asunnon täyteen muistilappuja, miettinyt pään puhki, miten asiat saa selitettyä 14-17 -vuotiaille selkeästi.. Vähän liikaa kaikkea, mutta silti niin tärkeää. Tiina taisikin mainita, että lähden vetämään valokuvauskurssia. En olis ikinä uskonut, että saan tällaisen vastuun ja oon kiitollinen siitä. Valokuvaus on kuitenkin kulkenut mukana sellaiset... 8-vuotta?

Mutta hiphei, vastuu on nyt mulla, siis tälläkin hetkellä! Varmaan vapisen kauhusta 10 tytön edessä, lähellä paniikkia ja hermoromahdusta :D Olenpas positiivinen tän jutun suhteen! Ihan vrmasti tuun tänne kertomaan fiiliksiä viikonlopun aikana! En toki ole ilkeä kaveri ku varastin Tiinanki kameran mukaan, jolla varmaan tälläkin hetkellä kuvaan.. Ja kostoksi koko tämän kurssin järjestämisestä ensiviikko meneekin läksyjen ja rästitehtävien parissa.. Nice, eipä naurata enää :D

4 kommenttia:

 1. Jee tsemppiä kurssin vetämiseen! Se menee varmasti hyvin! :-)

  VastaaPoista
 2. Hö, mieki haluun sinne sinun kurssille. :--D No mutta tosiaan tsemppia muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Voin pitää yksityistunteja sulle ;)

   Poista