L: Ystävänpäivä apteekissa

tiistai 14. helmikuuta 2012

Kierreltiin tänään Tiinan kanssa kaupungissa asioilla ja tehtiin kana.. öö keittoa? No ainaki maistui hyvälle, jos ei muuta :) Myöskin innostuttiin väjäämään neidin hiukset, mutta sen kertominen ei ollut pääasia tässä tekstissä. 

Käytin nimittäin ohimennen apteekissa ystävänpäivän kunniaksi testauttamassa omat ihotyypit ja samalla nappasimme muutaman tuotteen mukaan.


1. VICHY AQUALIA THERMAL - kasvovoide UV15 kertoimen suojalla. Vahvistava ja suojaava 24h voide, joka levittyy ja kuivuu nopeasti! Suositellaan herkälle iholle.
2. Ilmaistuotteena: VICHY PURETE THERMALE 3IN1 - puhdistusvoide kaikille ihotyypeille. Pudistaa meikin ja raikastaa ihon. 
3. VICHY EXFOLIATING CREAM kuorintavoide kaikille ihotyypeille. Poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti kuivattamatta ihoa. 
4. Ilmaistuotteena: VICHY ESSENTIELLEShuulivoide! Huulirasvaa on kaivattu ja nyt sen sain! :D 

Mun ihotyyppi on Normaali / Kuiva ja suosittelen testaamaan sen, koska oon aina kuvitellut olevani sekaiho! Ihastuin jokaiseen tuotteeseen heti ekalla kokeilulla ja nyt odotan vaan, koska pääsen ostamaan näitä lisää! 

Merkitsin oppaaseen kaikki mulle sopivat tuotteet muistiin ja ne, mitä haluaisin vielä joskus kokeilla! Mutta nyt ensin halua testata, onko nämä tuotteet hintansa arvoisia :) Nyt alkaa olemaan mun arkipäivän tuotteet kasassa, eikä tarvitse niihin sijoittaa toivottavasti pitkiin aikoihin.. (Niin vissiin..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti