L: Haaveilua IKEAsta

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012
Luvassa paljon tekstiä.. Hups :)
Sain lahjaksi huikaisevan isot L&R -palaset, joista ole todella iloinen. Paikkaahan näille ei ole löytynyt ja ne saavat odottaa isompia kuvioita! Jos ja kun muutan kohtapuolin isompaan asuntoon (jos tarkkoja ollaan niin viiden kuukauden päästä viimeistään) ja jos saisin shoppailla VAIN IKEAssa, niin tietäisin jo, mitä ostaisin. 

Haaveilen ja oikeastaan muutan kesällä kaksioon tai kolmioon, jossa olisi toiveena iso olohuone ja avokeittiö. Jos siellä olisi kolmas makuhuone, siitä tulisi tietokone / vaatehuone, mutta se ei ole tärkeintä, kunhan saadaan Dana sinne asumaan :) Nyt siis pientä haaveilua ja miettimistä tulevaan kämppään!
Kriteerinä olohuoneeseen on ehdottomasti se, että se on tilava, iso, vaalea ja valoisa. Mulle olis ehkäpä varattuna sellaiset ihanat sohvat, yhden ja kolmen istuttavat ja siksi tarvitaan tilaa. Tv-tasokin on valmiina ja samaan sarjaa lipasto. Näillä kaikilla värinä ylläripylläri vaalea ja mikäs sen parempi! Ainoa, mitä olohuoneeseen siis tarvitaan on olohuoneen pöytä (nykyinen on liian pieni niin isojen sohvien kanssa) ja ehkä rahi tuolin kaveriski. Vitriini tulisi keittiöön, mutta koska ne ovat luultavasti yhtenäistä tilaa (ainakin toivoisin) niin sekin tulisi sinne sitten.

Jos tietokonetta ei sada makkariin tai kolmanteen huoneeseen (jos tulee kolmio) niin sekin pitäisi mahduttaa olkkariin. Ihaninta olisi saada pitkä, yksinkertainen pöytä kahdelle tietokoneelle, mutta jos rahasta pitää alkaa tinkimään niin sitten pitää hyväksikäyttää nykyinen hylly ostamalla siihen pöytä. Toivottavasti sitä ratkaisua EI tarvitse tehdä, haluan heittää nuo "neliö" -hyllyt jo menemään :D

Ensinnäkin tiiän, etten osa ikeasta keittiön pöytää. Siellä ei ole yhtäkään mieleistä ja mulla on tarkka visio, millaisen haluan ja se riippuu ihan täysin kämpästä, mitä sinne mahtuu!


Toinen, mitä en ikasta kotiuta on makkarin yöpöydät! Haaveissa olisi joko läpinäkyvät tai muuten sirot pöydät, johon saisin laittaa mun Pentikin pallolamput esille. Haaveilen myös ihanasta vaatekaapista, mutta saa nähdä, mahtuuko sellainen sinne. Lipasto puuttuu nykyisestä kämpästä ja sitä kaipailenki ihan tosissaan. Varmaan juoksen sellaisen ensimmäisenä ostamaan!

Ikea on sinäänsä hyvä, koska sieltä saa ihan halvalla, mutta sitten toisaalta kun panostaa niin saa vähän "luksistakin" kalliilla. Haluaisin ehkä jopa säästää harmaanruskeaan lipastoon, koska luonnossa se oli todella näppärän näköinen, eikä kaikki huonekalut olisi valkoisia! Tai jos vaatekkaappi tulee makkariin niin varmaan saman sarjan lipaston ostan. Tämäpä meni vaikeaksi :D
Vessaan haluan korkean hyllyn, johon saan kaikki nätisti esille ja/tai koreihin piiloon! Ja koska vessassa on aina huono valo, tällä lampulla saisi tasaisen meikkausvalon, mutta tuosta voi haaveilla vasta omassa asunnossa :)

No nyt jätän nämä haaveilut tähän. Onhan tässä kuitenkin aikaa ennenkun pääsen edes muuttamaan tai edes katselemaan asuntoja! Sitä odotellessa voi kuitenkin aina haaveilla.. Eiku :DD

2 kommenttia:

 1. Laura! Olisin kiinnostunut viittomakielestä, niin tekisitkö vaikka videon itsestäsi? Muutenkin olisi kiva kuulla koulutuksesta lisää joskus :)

  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, eiköhän sellainen joskus ilmesty... Ja jos enemmän kiinnostaa niin mielelläni vastaan kysymyksiin jos on kysyttävää :)

   Poista