L: Karvaisia kamuja

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Aloitetaanpas vaikka sillä, että mun Dermosilin tuotteet tuli vihdoin! Kaksi lakkaa, normaali ja vahva. Hiuksiin jätettävä hoitoaine ja hiuspuuteri! Mielenkiinnolla odotan jokaisen tuotteen kokeilemista :) Tuo yks tuote on sitten Rikulle, joku pesuneste se tais olla :D Kaikki tuotteet taisivat olla yhteensä jotain 25e, eli suosittelen hinnanki puolesta!

Mutta juu, pääsiäislomaa tässä vietellään oikein rennosti ottaen. NOT. Heräsin eilenkin ysin aikoihin, että saan kirjoittaa muutaman koulutehtävän pois. Yllättävän tehokasta työaikaa aloittaa heti aamusta tekemään läksyjä, koska niiden jälkeen jää vielä paljon aikaa muulle tekemiselle! Enpäs ole ennen hoksannut moista!


Viettelen tässä tälläkin hetkellä pikkuveljen kanssa laatuaikaa, muut on reissussa ja meillä on karvaisia vieraita yökylässä. Dana sai kaveriksi Veeran jonka kanssa mulla meinas vaan mennä hermot ku neiti tuli herätteleen puolen tunnin välein ja välillä nukku mun päällä! Ja kuten kuvasta huomaatte, kyseessä ei ole mikään sylivauva, vaikka Veera välillä niin luuleekin.. Onneksi Veera on ihan unelma ulkona, ei tarvi hihnaa ja tottelee paremmin kuin hyvin! Sais Dana ottaa mallia, nimimerkillä eilen mettästin illalla sitä puolituntia naapurin pihalta...

Nukuin yön niin ja näin, mutta aamulla kirjoitin taas yhden esseen valmiiksi! Sais olla useammin lomia niin tekisin ahkerasti tehtäviä! Laitettiin pikkuveljen kanssa jotain ruokaa, tai siis siitä, mitä kaapista löyty. Eilen käytiin kiinalaisessa ja huh, en tykkää yhtään siitä! Olkaa kuukausi kiinassa niin ei kyllä ruoka maistu suomessa :D


Pitäis lähteä toisen kerran tälle päivää tuone metsään kuluttaan koirien virtaa kauniiseen säähän ja sitten mennä juhlimaan synttäreitä. Autokin on pakattu ja aloitetaan pikkuveljen kanssa matkustaminen. Hyvää pääsiäistä näin uudelleen tovotettuna ja nauttikaa tuosta ihanasta säästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti