L: Kuitua ripsiin

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Nyt on loma lusittu ja pitäis päästä taas arkeen kiinni. Tiedossa olisikin muutama näyttö ja papereiden palauttamista, mutta eipä se haittaa. Vannoin yläasteen jälkeen, etten enään ikinä hiihtäisi, paitsi ei kannate koskaan tehdä "ei ikinä" lupauksia, koska ne ei pidä paikkaansa :) Kivaahan meillä oli ja kävästiin kattomassa armeijan poikaaki pikasesti.

Asiasta kukkaruukkuun, kokeilin ihan ihmeellistä ripsiväriä! Ensin tavallisesti ripsari ripsiin ja sitten semmoista kuitua siihen päälle, joka pidensi ripsiä huomattavasti! Kuitua varisi poskille, mutta ne sai pyyhkäsyllä pois ja ripsari oli maailman helpoin pestä pelkällä vedellä!


Harjoitustahan tuo kaipaisi kun nuita pikkuripsiä näkyy kuvissa harottavan joka suuntaan. Mullahan ei ole mitkään maailman pisimmät ripset nuin muuten, eli ei saa nauraa kun sanon nuita pitkiksi :D Hintaa ripsarilla on 27e ja sitä saa Kicksistä. Arvatkaa kuka haluaa tuota!


Tehtiin mulle sormikiharat, jotka kerkes autossa läsähtää, mutta en kerennyt ottaa kuvaa heti laiton jälkeen. Tässä myös näkyy paremmin tuo hiusten väri, tosin näissä pikkuisen liian oranssit, aikaisemmissa kuvissa taas hitusen liian vaaleat. Mutta päätelköön ken haluaa näiden värin, ite rakastan näitä ihan mahottomasti.. Niinku tykkään Danasta, vaikka se ei kovin innokas kuvissa ollutkaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti