L: Vammailua aprillina

maanantai 2. huhtikuuta 2012
Aprillina päätettiin tosiaan lähteä rempan kunniaksi ulkoilemaan kauniiseen säähän. Päädyttiin sitten kävelemään Vammavaaran päälle ja siellä oli kyllä kauniit maisemat! Ihan kun olisi hypännyt maalta keskelle pohjoista lappia, sen verran huikeaa oli ja kaiken kruunasi lumisade, joka väritti maisemaa kivasti lisää! Dana sai juoksennella vapaana ja lämmin oli. Voin kyllä suositella tuollaista kävelyä, en nimittäin meinannut päästä aamulla ylös sängystä, tosin kävin tuon jälkeen salilla tunnin pyöräilemässä.. :)

Ja joo näette oikein, että Rikulla oli lumilauta mukana. Sieltä kun oli kiva laskea alas :)


Ja jottei tästä tulisi liian maisemapainotteinen postaus, ajattelin jutella vähän mun hiuksista. Tai oikeastaan siitä, miten paljon rakastankaan niitä!

Pointti on se, että ne ei todellakaan ole enään samalaiset kuin mitä näytin täällä edellisissä kuvissa. Ainakin mun mielestä ne on paljon kirkkaammat ja selkeämmän sävyiset ja se pahin 'oranssi' on pois. Jos selaa tän kesän "muotivärejä" niin voih, mulla on juuri sellainen, ja ihan vahingossa! :D


Ennen pesua vasemmalla ja oikealla ekan pesun jälkeen sisällä otettu kuva. Alla ulkona samana päivänä..

Nyt kolmannen kerran jälkeen ollaan hyvässä sävyssä! Nuo kuvat ehkä hämää aika rajusti, koska nuo kuvat on otettu auringossa. Mutta pointti tuli varmaan selväksi, että kasvattaminen jatkuu kohti omaa sävyä ja no, punaisesta on mahdotonta saada vaaleaa, mutta nämä on just hyvät pienellä vaivalla. Hopeashampoot rules :)

Sain pidennyksetkin, mutta niistä asiaa myöhemmin kunhan saan duunattua tän tukan loppuun sitten joskus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti