L: Huhtikuun liikkumiset

tiistai 1. toukokuuta 2012
Dodii, mun piti kirjoittaa meän vapusta, mutta koska kaikkialla muualla hehkutetaan sitä niin enpäs kirjoita siitä nyt. Liikunta sai tänään uuden kuukausen ja nyt olis ahkerammin ensimmäinen kuukausi liikuttu, toki parannettavaa on toukokuulle ja paljon!


Joo olen sairastellut parin viimeisen viikon aikana ja arvatkaa kellä on juuri nyt hirveä flunssa? Huomenna pitäisi pyöräillä töihin, ainoa ongelma on vesisade ja sehän ei tee yhtään hyvää tälle ololle.

Heti sen jälkeen kun Dana jäi porukoille, liikkuminen kummasti alko tympimään. Tykkään tehdä asioita yksin, mutta koiran kanssa se on paljon hauskempaa. Siksi se saakin tulla mun luo HETI! Onneksi pyöräily jatkuu vielä kolmisen viikkoa, yli 100 km, enkä kesäksi hanki kuukausikorttia salille. Haluan jatkaa juoksua ja salille sitten huonolla säällä.. Tai en tiiä vielä, paranis ensin tämä olo kunnolla.

Kilojahan mulla on hiipunu pikkusen kerrallaan joulun jälkeen, nyt alkaa näyttään kivasti miinusta. -7kg on ollu parhaillaan, mutta nyt loppukuusta tuskin on  mitään suurempaa tapahtunut ja vapun jälkeiset turvotukset olis kiva saada pois.

Toukokuussa tavoitteena on mahtua erääseen mekkoon ennen Tiinan YO-juhlia, kohottaa kuntoa ja pitää innostus liikkumiseen yllä! Toukokuun jälkeen pääsenkin töiden lomassa enemmän liikkumaan Danan kanssa ja kesällä se on varmasti niin paljon kivempaa kuin nyt. Ajattelin myös sellaista asiaa, kun tuolla netissä oli ihan hyviä tarinoita 12 viikon ohjelmasta, jonka jälkeen monet ovat jaksaneet juosta 10km! Kesäloma ei ihan niin pitkä ole, mutta no.. Pitää alkaa miettimään tavotteita kesän lopuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti