L: Paluu kotia postin luo.

maanantai 28. toukokuuta 2012

Nyt on reissusta tultu takaisin todella väsyneenä. En olisi uskonut, että viikonlopusta tulisi nuin rankka, mutta samalla jäi paljon omaa aikaa ja mikä parasta: Hyvä mieli ja mahtava kokemus erilaisessa ympäristössä! Varmasti haikein mielin muistelen ihmisiä ja muutenkin viittomakieli unohtuu varmasti kesällä, jos en harjoittele sitä jonku kanssa! Tarvin viittomakielentaitoisia ihmisiä, vapaaehtoisia viittojia..? :) 

Huominen vapaa päivä on pyhitetty nukkumiselle, pakkaamiselle ja lenkkeilylle. Niin ja tietysti Tiinalle, ku ei olla nähty piiiitkääään aikaan :D


Koska Tiinalla ei toimi netti niin ajattelin tulla esittelemään mun ihanaiset uudet kullat tässä samalla! No ei vais, torstaina ennen reissua kävin hakemassa postista paketin, jonka näin ostoslakon uhatessa ajattelin silti tilata, eihän kukaan voinu Nellyn -15% tarjousta ohittaa!

1. Tuollainen söpö, pieni laatikko (riippuen asunnosta ja sen tilasta) joko paperille ja kynille tietokoneen viereen tai sitten meikeille. Sen näkee sitten syksyllä!

2. Topseille ja vanulapuille tuollainen purnukka meikkien viereen. En koskaan muista käyttää niitä ja nyt on järkevä säilytys niille!

3. Valittelin tuolla eräs päivä mun korujen tilannetta: 3 eri kokoista ja väristä rumaa rasiaa, enkä siltikään saa koruja käytettyä.. Nyt ongelma on ratkaistu kun saan KAIKKI mun korut yhteen kasaan! Mukana oli myös mustat pehmusteet, ettei korut naarmuta pohjaa! Laatikkohan on 2 osainen ja riippuen taas asunnosta ja tilanteesta, saan arkisemmat meikit sitten nätisti esille joko vessaan tai korujen päälle.

Näiden kokoaminen takaisin laatikoihin oli kyllä yhtä palapeliä, eli suunnattoman vaikeaa, kuten voitte pakkauksista huomata.. Hehs :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti