L: Mammanpäivä

sunnuntai 13. toukokuuta 2012
Tänä vuonna en näe omaa mammaa äitienpäivänä, mutta pääsen onneksi halaileen sitä heti keskiviikkona :) Mutta oonhan itsekkin tavallaan äiti, karvaiselle Dana-vauvalle. Oli ihana nukkua pitkästä aikaa sen vieressä ja herätä ku joku nuolee naamaa.. :D 


Siitä on tullu hirmusen iso ja niin rauhallinen! En ole katunut hetkeäkään kun käytiin siskon kanssa Dana hakemassa yli vuosi sitten kotia :) Eilen vain huomasin, että sen koppa alkaa olemaan aika ahdas, eli ei enään kiloja lisää tuolle koiralle!

No, me päätettiin viettää Danan kanssa yhteistä aikaa ja mites muutenkaan kun harjaamalla. Danan harjaaminen kun ei ole mikään pikkunen homma, se ei tykkää siitä yhtään ja ensimmäiset 10 min saa vaan pidätellä sitä paikallaan ja sen jälkeen sen osaa jo alistua kohtaloonsa. Tosin harjaamisen jälkeen se ei halua olla minun kanssa missään tekemisissä, varsinki jos istun lattialla. Onneksi uusi harja tuotti tulosta ja saatiin aika hyvin lähtevä karva pois ja ulkonäöllisesti Dana laihtu ainaki kolme kiloa, tosin puolet karvoista minun päällä ja tarraharjaa ei löytynyt.. Hups :)

Tulipas taas kirjoitettua romaani, mutta eipä sillä väliä! Viimeinen rutistus harjoittelussa ja sitten pienelle lomalle ja elämän pakkaaminen laatikoihin voi taas alkaa! Niin ja tykkään mun uusista nahkasista converseista ihan hirmusesti ja ootan innolla (ja rahaa) että saan tilata myös ne ruskeat! Nämä on just eikä melkein sopivat, mutta nähtävästi mun toinen jalka on kokoa 9, niin niitä odotellessa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti