L: tj 60

maanantai 7. toukokuuta 2012
Tuolla otsikolla on monta merkistystä. A) Rikulla on intissä tuon verran aamuja, eli oon sen verran inttileskenä, jes ja B) se tarkoittaa sitä, että silloin olen muuttanut pois tästä asunnosta ja saan alkaa sistustamaan ja laittaan uutta kuntoon! Vielä enemmän jes!


Elämässä pitää olla pientä luksusta ja olenkin katellut uuteen asuntoon kaikenlaista.. Ok, ihan kuin olisi varaa ostaa mitään luksusta, mutta tulevaisuudessa ajattelin panostaa kestävyyteen, eli haluan kestävät, monivuotiset tavarat asuntoon, joiden ilmettä voi muuttaa pienillä yksityiskohdilla. Eli heti kun taskusta löytyy ylimmääräistä, ostan kyllä jotain Kartellia (mutta en tuoleja, ne on rumia!) Nyt ensin pitäisi kuitenkin se asunto löytää, mutta tällaiset nirsot ei ihan mihin tahansa halua muuttaa ja ite haaveilen vaan omistusasunnosta.. Paitsi tän paikkakunnan hinnoilla se tarkoittaisi jotain pientä läävää keskustasta tai sitten halvempaan kämppää kaukana keskustasta.. Ei hyvä.

Mulla on jo kaikenlaista asuntoon, mutta ehdoton hankinta on valaisimet. Haluan valoa ja kauneutta asuntoon ja Rikuki on onneksi aika selvän sävelen mies, eikä  kaipaa niin hirveästi tavaraa sinne. Rikulle tärkeää on siisteys ja onneksi saan hoitaa siinä sivussa sen sisustamisen yksinään ;) Tänäänki ilmotin sille, että haluan 200e yöpöydät (alla) ja se vaan sano, että joo sopii :D Vaativa vaimo?

Ok, parempi nyt jättää nämä haaveilut tähän ja keskittyä olennaiseen, eli alanpas selaamaan uusia asuntoja, jos vaikka joskus tärppäis :)

P.s  Täällä tosiaan satoi lunta viikonloppuna ja tänään se suli pois, ehkä se kesä sittenkin tulee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti