L: Toukokuun liikkumiset

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hellurei ja hellät tunteet.. Ok, mulla väsyttää ja huomenna pitäis olla kevätjuhlassa juhlimassa, vaikken jaksais yhtään nousta kouluun. 

Todetkaamme tässä samalla, että olen todellakin luistanut urheilusta ihan liikaa loppukuusta. Tosin 4:n päivän reissu toisella paikkakunnalla rajottaa kummasti liikkumista ja tämä jatkuva pakkaaminen on hermoja raastavaa. Jos pakkaaminen lasketaan urheiluksi niin olisin urani huipulla, mutta nyt ei saa huijata.

Jos olisin eilen yksynyt kouluun, (kyllä, nukuin viimeisen kerran pommin!) olisin saanut kunnon jumppatuokiot sherbornen -tahdissa niinkuin tänään.

Mutta no, uusi kuukausi ja uudet kujeet. Päivät menee töissä ja illat Danan kanssa lenkkeillessä. En muista, olenko jo sanonut, mutta naisten 10 km juoksu olis tähtäimessä juosta tuossa syksyllä, hyvällä tuurilla jo heinäkuun lopussa. Myös nyt kesällä alotan säännöllisen-epäsäännöllisen salilla käymisen juoksun rinnalla niin saas nähdä, mitä tästä tulee :) Tavotteet ei ole korkealla, säännöllinen liikunta kohottamaan rapakuntoa ja säännöllinen ruokarytmi kesällä kuntoon niin jo syksyllä on sitten hyvä jatkaa ku ensin on päästy hyvin liikkeelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti